IFTTT uygulamaları artık Android'in temel bileşenlerini kullanabilecek

IFTTT uygulamaları artık Android'in temel bileşenlerini kullanabilecek

İnternet servislerini birbirine bağlayan otomasyon aracı IFTTT.com (kısa adıyla IF), hem ana uygulamasında hem de Şubat ayında tanıttığı DO uygulamalarında önemli güncellemeler yaptı. Google Play ve App Store'dan indirilebilen yeni IF uygulaması, son güncellemeyle beraber çift aşamalı doğrulama özelliğine kavuştu. Bu sayede isteyen kullanıcılar hesap ayarlarından bu özelliği aktifleştirerek, şifreye ek bir doğrulama koduyla hesap güvenliğini bir kademe daha artırabilecek.

Android'de yeni bileşen kontrolleri

IF uygulaması için önemli bir başka yenilikse Android'e eklenen yeni cihaz kontrolleri. Artık pil, bluetooth, Wi-Fi, navigasyon ve müzik özelllikleri üzerinde IF ile otomatik kontrol sağlanabilecek.Ifttt android uygulamaBir kaç örnek vermek gerekirse; telefonunuzu şarja taktınızda otomatik olarak sesini kısmak, piliniz azaldığında Bluetooth'u otomatik olarak kapatmak, eve vardığınızda kablosuz bağlantıyı telefonunuza dokunmadan açmak veya her sabah işten eve yol tarifi almak gibi reçeteler ayarlanabilir.

DO uygulamasnda sınırsız reçete oluşturulabilecek

Diğer yandan IF'in ayrı bir seri olarak tanıttığı uygulamalarda da dikkate değer yenilikler var. Artık tek dokunuşla harekete geçen DO reçetelerinden sınırsız sayıda oluşturmak mümkün. İlk tanıtıldığında bu sayı sadece 3 ile sınırlıydı ve daha fazlasının ücretli olacağı düşünülmüştü.Ifttt DO Android uygulamaYeni ve gelişmiş eklentiler, uçuşan butonlar ve kişiselleştirilmiş öneriler de yeni DO uygulamasındaki güncellemelerden. DO Camera uygulamasında ise yeni filtreler, çizim yapma ve mesaj gönderme özellikleri geldi.Teknolojinin sunduğu imkanları başarılı bir şekilde birleştirmeye devam eden IF, bu ay içinde Maker kanalını açarakve GE'nin kablosuz bağlantı özellikli fırınlarına bağlanarak giyilebilir cihazlarla daha fazla etkileşime geçeceğini de göstermişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.