Tech Open Air: Berlin'de eğlence ve sanat dolu teknoloji festivali [yüzde 20 indirim]

Tech Open Air: Berlin'de eğlence ve sanat dolu teknoloji festivali [yüzde 20 indirim]

Avrupa'nın en önemli girişim merkezlerinden biri haline gelen Berlin'de internet ve teknoloji odaklı etkinliklerin de çeşitlendiği malum. Hem konferans hem de festival havasında düzenlenen Tech Open Air ise Berlin'de düzenlenen en renkli teknoloji konferanslarından biri.

Girişimcilerin yanı sıra sanatçılar, müzisyenler ve bilim insanlarının da bir araya geldiği Tech Open Air, bu yıl 15-17 Temmuz arasında düzenleniyor. 2012 yılından bu yana kendini 'disiplinlerarası bir teknoloji festivali' olarak tanımlayan TOA Berlin'in içeriği de tanımına uygun şekilde farklı konular ve çalışmalardan oluşuyor.

Hyperloop, Blippar, Kickstarter ve elbette Rocket Internet'ten üst düzey yöneticilerin de aralarında olduğu 120'den fazla konuşmacı bu yılki etkinlikte sahne alacak. Özellikle Avrupa pazarındaki girişimlerle tanışmak ve bilgi paylaşımında bulunmak için son derece samimi bir ortam sunan TOA Berlin etkinliğinin katılımcıları, 16-17 Temmuz arasındaki 100 kadar paralel etkinliğe katılma şansı da yakalayacak.

Webrazzi okurlarına yüzde 20 indirim

Tech Open Air teknoloji festivaline katılmayı düşünenler öğrenciler şu anda 99 dolara kayıt yaptırabilir. Festival veya Corporate/VC/Agency tipinde bilet almak isteyen ilk 20 okurumuz ise TOAWebrazzi kodu ile yüzde 20 indirimden faydalanabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.