Otellere dijital dünyanın kapılarını açan Hotel Linkage, ücretsiz eğitim programı düzenliyor

Otellere dijital dünyanın kapılarını açan Hotel Linkage, ücretsiz eğitim programı düzenliyor

Fiziksel pazardaki bir çok iş alanında teknoloji ve internetin hızlandırıcı etkisini görmek mümkün. Bu alandaki örnek girişimlerden biri de otellerin internet üzerinden aldıkları rezervasyonları arttıran bir teknoloji danışmanlık hizmeti sunan HotelLinkage.com.

Ekim 2014'te Meral Aydın tarafından kurulan Hotel Linkage, otellere çok yönlü çevrimiçi kanal yönetimi ve teknoloji çözümleri sunuyor. Yieldplanet ve Bookonlinenow markalarının Türkiye temsilcisi olan girişim 8 ay için 1 milyon TL'lik satışa aracılık etmiş ve çalışılan otel sayısı 50'yi geçmiş.

Hotel Linkage, rezervasyon motoru, rekabet analizi gibi önemli ürünler ve sosyal meyda yönetimine kadar uzanan çeşitli hizmetler sunuyor. Bu da henüz internetle yeni tanışan otellerin dahi dijital düzene geçiş yapmasını kolaylaştırıyor.

Hotel Linkage Academy

Dünyada otelcilik sektöründe yoğun olarak kullanılan çevrimiçi kanal yönetimlerini Türkiye'ye taşımak isteyen Hotel Linkage'ın bu alanda bir fırsat gördüğü aşikar. Ancak bu fırsatı daha iyi değerlendirmek için sadece internette  kendini anlatmanın yeterli olmayacağını düşünmüş ve Hotel Linkage Academy adlı bir eğitim programı da başlatmış.

Incuba.city ve EIF’nin 35 milyon euroluk fonuna katılan ŞEHİR Teknoloji Transfer Ofisi tarafından desteklenen Hotel Linkage'in 9 haftalık eğitim programı Şehir Üniversitesi Güney Kampüsü'nde ücretsiz olarak düzenlenecek. 1 Ağustos 2015'te başlayacak eğitilere katılmak için Eventbrite sayfasından kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.