Lara Croft, akıllı telefon ve tabletlere çıkartma yapmaya hazırlanıyor

Los Angeles'da düzenlenen ve dünyanın tartışmasız en büyük oyun fuarı E3 tüm hızıyla sürüyor. Fuarın ilk gününe Fallout ve Doom oyunları damgasını vururken, fuarda duyurulması ve detaylarının belli olması beklenen pek çok oyunla ilgili sırlar da açığa çıkmaya başlıyor.
Lara Croft, akıllı telefon ve tabletlere çıkartma yapmaya hazırlanıyor

lara-croft-goLos Angeles'da düzenlenen ve dünyanın tartışmasız en büyük oyun fuarı E3 tüm hızıyla sürüyor. Fuarın ilk gününe Fallout ve Doom oyunları damgasını vururken, fuarda duyurulması ve detaylarının belli olması beklenen pek çok oyunla ilgili sırlar da açığa çıkmaya başlıyor.

Oyun şirketlerinin sunum ve duyurularına ev sahipliği yapan E3 2015 fuarının bu yılki önemli katılımcılarından birisi Square Enix şirketi oldu. Square Enix, Rise of Tomb Raider ve Hitman Go oyunlarının yenilerini duyurdu. Ancak asıl duyurusu, Tomb Raider serisinin, yani Lara Croft oyunlarının artık mobil platformlar için de çıkacak olması.

Lara Croft Go adını alacak olan oyun, akıllı telefonlara ve tabletlere gelecek. Şimdilik sadece bu detay veriliyor olsa da, oyunun Android ve iOS versiyonlarının olmasına kesin gözle bakıyoruz diyebiliriz. Henüz oyunun teknik detayıyla açıklama yapılmıyor olsa da, oyun cell shade grafiklerle süslenmiş ve içerisinde bulmacalar bulunan, Lara Croft'u yöneteceğiniz gerçek bir oyun haline gelecek.

Square Enix'in Montreal stüdyoları tarafından geliştirilen mobil oyunun çıkış tarihi henüz belli değil. Yeni duyurulan Lara Croft Go ile ilgili videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.