E3'ün ilk gününe Fallout 4 ve Doom 4 damgasını vurdu [Video]

E3'ün ilk gününe Fallout 4 ve Doom 4 damgasını vurdu [Video]

Her yıl onlarca farklı ülkeden oyunseveri ağırlayan ve oyun endüstrisinin belli başlı oyuncularının gövde gösterisi yaptığı E3 konferans ve fuarı bu yıl da birbirinden önemli duyuru ve haberleri ilk gününden itibaren vermeye başladı.

E3 2015 fuarında en fazla beklenen oyunlarını sizlere geçtiğimiz hafta içerisinde aktarmıştık. Bu listede ilk sırada yer alan Fallout 4 etkinliğin ilk gününde duyuruldu ve deyim yerindeyse oyuncuların iştahını kabarttı. Serinin ilk oyunu 1997 yılında yayınlanmıştı, Fallout 4'ün ise 10 Kasım 2015'te PC(Windows), PlayStation 4 ve  Xbox One platformu için yayınlanacağı resmi olarak duyuruldu.

fallout-4-pip-boy

Fallout 4'ün yapımcısı Bethesda, oyuna ait en önemli donanım bileşenlerinden olan Pip-Boy'un özel bir paket ile oyunculara satılacağını duyurdu. Yani oyunu oynarken aynı zamanda kolunuza gerçek bir Pip-Boy takabileceksiniz, üstelik bu oyunla tam senkronize olarak çalışacak. 120 dolarlık paket fiyatı fazla gelir ve gerçek Pip-Boy'lu versiyonu alamayanlar için Pip-Boy'un iOS ve Android uygulamasının yayınlanacağını ve bunun da oyunla aynı anda tam senkronize çalışacağını belirtelim. Fallout 4'ün oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Doom efsanesi geri geldi!

Doom için sanıyorum ekstra bir açıklama yapmamıza ihtiyaç yok :) Video oyun tarihine damgasına vurmuş serinini son oyunu olan Doom 4'ün oynanış videosu E3 2015'te gösterildi. Küresel olarak çok büyük bir fan kitlesine sahip olan oyunun çıkış tarihi ise net olarak açıklanmadı. Ancak oyunun 2016 Sonbaharında satışa çıkması bekleniyor. Aşağıdan E3'te gösterilen Doom 4'ün oynanış videosunu izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=Z-TlJ-_aPxc

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.