Google'ın iftar saati göstermeyen hub'ı Ramazan için geri sayıma başladı

Google'ın iftar saati göstermeyen hub'ı Ramazan için geri sayıma başladı

Ramazan için geçtiğimiz yıllardan itibaren Türkiye, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde yerelleştirilmiş bir hub sunan Google, Türkçe sayfası için hazırlıklara başladı. Landing sayfasına erişilebilen Google'ın Ramazan sayfasında Ay'a özel sosyal aktiviteler ön plana çıkıyor. Sayfanın gözümüze yine takılan bir özelliğiyse, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da İftar saati yerine gün batımı saatini göstermesi.

Google'ın kendi ürünlerini Ramazan konseptiyle derlediği hub'ı Takvim, Hangouts, Google+ ve YouTube ile entegre, kullanıcılar için hem bir ajanda hem de bir sosyal paylaşım sitesi niteliğinde. Kullanıcıların Ramazan'da katılacakları etkinlikleri takvime işlemesi, yakınlarıyla Hangouts yapması, Ramazan'a özel anlarını #Ramazandapaylas hashtag'iyle Google+ ağından paylaşması ve YouTube kanallarında Ay'a özel hazırlanan içerikleri takip etmesi mümkün.

ramazan google

Ramazan, birçok diğer endüstride olduğu gibi, internet şirketleri için de yerelleşme çalışmaları açısından önemli bir yer tutuyor. Google gibi diğer teknoloji şirketlerinin de özel içerikler sunmaya devam etmesi kuvvetle muhtemel.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.