Adobe Stock: Adobe damgalı stok fotoğraf ve görsel hizmeti

Adobe Stock: Adobe damgalı stok fotoğraf ve görsel hizmeti

Adobe Stock Stok fotograf gorsel abonelik Adobe, bugün Creative Cloud uygulamalarında yaptığı önemli güncellemelerle beraber stok fotoğraf alanındaki yeni servisi Adobe Stock'u da duyurdu.

Bilindiği üzere Adobe, popüler stok fotoğraf ve görsel sitelerinden Fotolia'yı Aralık 2014'te 800 milyon dolara satın alarak bu alana giriş yapacağını göstermişti. Ancak nasıl bir çıkış yapacağı bilinmiyordu. Bugün akıllardaki soru işaretleri yanıt buldu ve Fotolia'nın bağımsız olarak yoluna devam edeceği ama Adobe'nin de kendi yolunu çizdiği kesinleşti.

Creative Cloud üzerinden stok görsellere kolay erişim

Avrupa'da önemli bir bilinirliğe sahip olduğu için Fotolia'yı kapatmayan Adobe, Creative Suite kullanıcılarının işini kolaylaştırmak için kendi stok görsel servisini pazara sunmuş oldu. CC uygulamalarını kullananlar bu sayede söz konusu görsel kütüphanesine uygulama içinden ayrılmadan erişebilecek ve kolayca tasarımlarına yerleştirebilecek.

Adobe Stock Stok

Stok görsel satın alanların yüzde 85'i CC kullanıcısı

Paylaşılan rakamlara göre stok görsel satın alan kişilerin yüzde 85'i Adobe ürünlerini kullanıyor ve Adobe uygulamalarını satın alanlar 10 görsellik abonelikte yüzde 40 fiyat avantajı sağlayabilecek.

CC uygulamalarını kullanmayanlar Adobe Stock'ta yer alan 10 görsel için  aylık 50 dolar öderken, CC aboneleri 30 dolara aynı sayıda görsele erişebilecek. Yıllık hesaplarda ise aşağıda gördüğünüz gibi daha uygun fiyatlara abone olunabilecek.

Adobe Stock Stok abonelik

Bugünkü CC güncellemelerine ek olarak iOS için Hue CC uygulamasını da duyuran Adobe, dün de 4 yeni Android uygulaması tanıtmıştı. Adobe'nin stok görsel işine adım atması tasarımcı ağı Behance'i satın almak gibi gayet başarılı bir stratejik adım ve şirketin gelirlerine ciddi bir etki yapacağı aşikar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.