Amazon Web Services (AWS) meraklıları için tüm gün sürecek ücretsiz etkinlik: AWSome Day

Amazon Web Services (AWS) meraklıları için tüm gün sürecek ücretsiz etkinlik: AWSome Day

2006 yılında e-ticaret devi Amazon bünyesinde kurulan Amazon Web Services, kısaca AWS, için bulut bilişim alanında dünyanın en büyük şirketlerinden biri diyebiliriz.

Yazılım geliştiriciler ve teknoloji meraklılarının yakından takip ettiği AWS; İstanbul'da tüm gün sürecek ve ücretsiz bir etkinlik düzenliyor: AWSome Day.

23 Haziran Salı günü Bahçeşehir Üniversitesi'nin Beşiktaş'ta bulunan kampüsünde organize edilecek olan etkinlik saat 09.15'te başlayıp 17'de sona erecek. Tüm gün boyunca AWS ve alakalı teknolojilerin konuşulacağı etkinliğe dilerseniz hemen şimdi kayıt olabilirsiniz. AWS'den iki yabancı konuşmacının da yer alacağı etkinliğin tüm programını, teknik detaylarla birlikte, kayıt sayfasında bulabilirsiniz.

AWS'nin Türkiye'deki iş ortaklarından olan Ubit'in desteğiyle düzenlenecek olan etkinliğin İngilizce olarak geçeceğini hatırlatalım. Ancak belirtmekte yarar var; gün boyunca Ubit çalışanı olan mühendisler de etkinlik alanında katılımcıların sorularını bekliyor olacakmış.

Yaklaşık 300 kişilik bir kontenjanı bulunan AWSome Day'e katılmak isteyen tüm okuyucularımıza ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.