Slack ile Wunderlist üzerinde tek tıkla ekip içi yapılacaklar listesi oluşturabileceksiniz

Slack ile Wunderlist üzerinde tek tıkla ekip içi yapılacaklar listesi oluşturabileceksiniz

Şirketler için takım içi kolay iletişim ortamı sağlayan ve şirket içi e-postayı bitirmek isteyen Slack, bugün Wunderlist'i servise entegre olan araçlar arasına eklediğini duyurdu.

Slack kullanıcıları bundan sonra servis üzerinden takımlarıyla iletişim kurarken aynı satır üzerinden direkt olarak Wunderlist yardımıyla yapılacaklar ve görevler listesi oluşturabilecekler. Ayrıca oluşturulan bu listeler, kanaldaki tüm kullanıcılara da bildirim olarak yollanacak.

Wunderlist entegrasyonuyla birlikte, çok detaylı iş yönetimi araçlarına ihtiyaç duymayan şirketler hızlıca kendileri için notlar, yapılacaklar listesi oluşturabilecekler. Nisan ayında günlük aktif kullanıcı sayısının 750 bine ulaştığını açıklayan Slack, değerlemesini 2,8 milyar dolara çıkartarak 160 milyon dolar yatırım almıştı.

slack

Kısa süre önce kendi API'sini yayınlayan Wunderlist ise Slack'in sahip olduğu kullanıcı sayısından fazlcaa yararlanacağını düşünebiliriz. Wunderlist'i Slack'e hızlıca nasıl entegre edebileceğinize buradan bakabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.