12 milyon aboneye ulaşan ZenMate'i en çok kullanan altıncı ülkeyiz

12 milyon aboneye ulaşan ZenMate'i en çok kullanan altıncı ülkeyiz

Berlin/Almanya merkezli VPN servisi ZenMate, yaptığı son açıklamayla 12 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurdu.

Google Chrome, Firefox ve Opera üzerindeki tarayıcı eklentilerine ek olarak Android ve iOS platformlarında da yer alan ZenMate'in sahip olduğu 12 milyon kullanıcı 180'in üzerinde farklı ülkeden gelirken şirketin son sekiz aydaki büyüme oranıysa yüzde 118 seviyesinde.

Kısa bir süre önce ücretli üyelik modelini de devreye alan ZenMate, bu model ile kullanıcılarına daha geniş lokasyon seçeneği, daha hızlı bir bağlantı ve Mac ile Windows için masaüstü uygulamalar sunuyor.

Bu noktada altını çizmek gerekirse; ZenMate Premium kullanıcıları bu masaüstü uygulamalarla tüm internet trafiklerini ZenMate üzerinden geçirebiliyor. Bu arada ZenMate Premium'un fiyatı ise aylık 8,99 euro'dan başlıyor.

Berlin'deki ofisinde 40 kişiye ulaşan ZenMate, ABD açılımı için hala beklemede

ZenMate'teki gelişmeleri sizler için şirketin kurucu ortaklarından Simon Specka ile konuştuk. Simon'dan aldığımız bilgiye göre 12 milyon kullanıcıya ulaşan ZenMate'i en çok kullanan altıncı ülke; Türkiye. Bu arada Türkiye'nin ZenMate Premium'u da en çok kullanan ilk 6 ülkeden birisi olduğunu belirtelim.

zenmate-ekran-goruntusu

Diğer yandan Berlin'deki merkez ofislerinde 40 kişiyi geçen ZenMate, Simon'un paylaştığına göre henüz ABD ofisi için henüz acele etmiyor. Son dönemde Türkiye'den de iki kişinin dahil olduğu ZenMate ekibinde şu an 15 farklı ülke temsil ediliyor.

Toplamda 3 milyon doların üzerinde yatırım alan şirketle ilgili Simon'la gelecek hedeflerini de konuştuk. Simon'a göre ZenMate'in öncelikli gelecek hedefleri daha da fazla platformda yer almak ve ücretli modelini daha fazla insana ulaştırmak. Bunların dışında ZenMate'in uzun vadeli vizyonuysa insanların e-postalarına kadar inerek internet trafiğinin geçtiği her alanı 'güvenli' hale getirmek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.