Office 365 ailesine katılan Sway'e Wikipedia ve Flickr dopingi

Office 365 ailesine katılan Sway'e Wikipedia ve Flickr dopingi

Microsoft, bulut tabanlı yeni sunum aracı Sway'i bir ileri kademeye taşıyor. Office 365 ürün grubuna dahil edilen Sway, yeni diller ve özelliklerle daha iddialı bir ürün haline geliyor.

Microsoft'un popüler ofis yazılımları grubuna dahil edilen Sway, böylece önemli bir ürün olduğunu kanıtlamakla kalmıyor, Microsoft'un bulut tabanlı stratejisini de güçlendirdiğini gösteriyor.

İngilizce'nin yanına Almanca, İtalyanca, Fransızca, Portekizce, İspanyolca ve Flemenkçe dillerini ekleyen Sway, Japonca ve yeni dilleri de (Türkçe konusunda henüz bir açıklama yok) yavaş yavaş listesine eklemeye devam edecek. Tarayıcı diline göre otomatik olarak seçili gelen yeni dil seçenekleri, iPhone uygulaması için de kısa süre içinde uygulanacak.

Wikipdia ve Flickr'dan içerik kolay aktarımı

Sway'a eklenen iki yeni ve önemli özellik Wikipedia'dan ve Flickr'dan kolay içerik aktarımı. Bu özellikle sunum hazırlarken ihtiyaç duyulan bilgi ve görsel arayışına daha az vakit harcanmış olacak.

Sway sunum hazirlama

Elbette sunum hazırlamak biraz tecrübe istiyor ancak mobile uygun şekilde geliştirilen yeni özellikler bundan sonra zengin ve görsel Sway sunumları görmemizi sağlayacaktır. Microsoft'un Powerpoint'i emekliye ayırıp ayırmayacağını ise şimdilik bilmiyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.