Sunumo.com: Etkili sunum ve tanıtım videosu hazırlama atölyesi

Sunumo.com: Etkili sunum ve tanıtım videosu hazırlama atölyesi

sunumo_sunum hazirlamak-logo_Sunum hazırlamak, Powerpoint ile hayatımıza yayılan, giderek basitleşen ama hak edildiği önemi görmeyen bir iş. Sunumo.com ise bu işi ciddiye alıyor, etkili sunumlar ve tanıtım filmleri hazırlayarak müşterilerinin iş yapma potansiyelini yükseltmek istiyor.

Kendini 'butik bir sunum atölyesi' olarak tanımlayan Sunumo, fikirlerini veya projelerini sunmak isteyen herkese, hikayelerini anlatmaları konusunda yardımcı oluyor. Etkili bir sunumun ilgi çekici, ikna edici ve değer kazandıran bir şekilde hazırlanması gerektiğini savunuyor ve buna uygun şekilde her sunum platformuna (keynote, powerpoint, prezi...) ve her müşteriye özel çözümler sunuyor.hakkimizda Sunumo

Hedefte herkese açık sunum platformu var

Mobil ve dijital ajans sektörlerinde tecrübeye sahip Mehmet Ateş tarafından Mart 2014’den bu yana resmi olarak faaliyete geçirilen Sunumo, şimdiye kadar yerel ve global birçok markaya 40'ı aşkın hikaye yazıp, 30'a yakın koçluk hizmeti vermiş. 50’den fazla sunum yapmış ve 80'in üzerinde grafik tasarlayıp, 15'den fazla video ve animasyon hazırlamış.

Sunumo, şimdiye dek daha çok kurumsal müşterilere ve dijital ajanslara hizmet vermiş ama yakın bir gelecekte herkesin erişebilmesi ve hizmet alabilmesi için uzaktan eğitim portalını hayata geçirmeyi planlıyor. İkinci fazda ise müşteri temsilcisine ihtiyaç duymadan girişimcilerin kendi sunumlarını oluşturacağı bir dijital platform hedefi var.

Eski iş deneyimim nedeniyle tanıdığım Mehmet Ateş'in sunumlarında her zaman detaylı çalıştığını ve kaliteli görselleri tercih ettiğini çok iyi hatırlıyorum. Bunu bir girişim olarak ele aldığında ise hem görsel tarafta (yazı tipi, renk seçimleri...) hem de hikaye oluşturma (trend raporlarını takip etmek vs.) tarafında daha profesyonel bir yaklaşım sergilediğini söyleyebilirim.

Yatırımcı sunumu ve girişim tanıtım videosu hazırlamak

Yeni girişimcilerin 'ilk önce sunum görmek isteyen yatırımcılara' karşı Sunumo'dan faydalanabilir. Türkiye'de çok fazla görmediğimiz video tanıtımları alanında da Sunumo'dan yardım almak mümkün ki ben bu alana odaklanan daha fazla girişim veya video prodüksiyon şirketi görmeyi arzu ediyorum.

Sunum hazırlama konusunda ücretsiz tavsiyeler için Sunumo.com'un bloguna göz atmayı unutmayın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.