Merakla beklenen Steve Jobs filminin ilk fragmanı yayınlandı

Merakla beklenen Steve Jobs filminin ilk fragmanı yayınlandı

Apple kurucusu Steve Jobs'ı bu kez Michael Fassbender'ın canlandırdığı yeni Steve Jobs filminin ilk fragmanı yayınlandı. Yapım aşamasından itibaren adından söz ettiren film, önümüzdeki Ekim ayında vizyona giriyor.

Apple, Walter Isaacson imzalı Steve Jobs biyografisini pek onaylamıyor olabilir ama bu kitabın hala ilham kaynağı olmasına engel değil. Kitaptan yola çıkarak senaryolaştırılan Steve Jobs daha önce The Social Network (Sosyal Ağ) filminin senaryosunu yazan Aaron Sorkin imzasını taşıyor. Sorkin son olarak başrolünde Jeff Daniels'ın oynadığı The Newsroom dizisinin senaristiydi. Filmin yönetmenliğini ise Slumdog Millionaire (Milyoner) ile Oscar ödülü alan Danny Boyle yapıyor.

Filmde Fassbender'a Steve Wozniak rolünde Seth Rogen eşlik ediyor. Kate Winslet ise o dönem Mac ve NeXT ekibinin üyelerinden Joanna Hoffman olarak görünüyor. Filmin Jobs'ın hayatının 16 yılını 30 dakikalık üç bölümde anlatması bekleniyor. Her bir bölüm Apple'ın ürün lansmanlarının perde arkasını konu alıyor ve fragmanda da bu anlardan birini görüyoruz. Filmle ilgili henüz çok fazla detay paylaşılmadı ve fragmanın bu gizemi bozduğu pek söylenemez. Yine de Fassbender'ın Steve Jobs'ın fenomen siyah kazağı ve gözlükleriyle nasıl göründüğünü merak edenler için fragmanı aşağıda görebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.