Genişleyen T-appz platformları mobil ticarete hızlı bir giriş yapmanızı sağlıyor [Mobil’15]

Genişleyen T-appz platformları mobil ticarete hızlı bir giriş yapmanızı sağlıyor [Mobil’15]

T-mob t-appz Rudi DokmeciogluTürkiye'de mobil uygulama geliştirme konusunda uzmanlaşan şirketlerden tmob'un kurucusu Rudi Dökmecioğlu da Mobil15'te bizimleydi. Yükselen değer mobil ticarete ne kadar kısa sürede adım atılabileceğini bir demoyla gösterdi.

T-mob'un geliştirdiği t-appz, çok kısa sürede mobil e-ticaret uygulamanızı hayata geçirmenizi sağlayan bir platform. Bu platform 2014 sonunda geliştirilmişti ve sizlere tanıtmıştık. Rudi Dökmecioğlu hem bu platformdaki güncellemeleri paylaştı, hem de t-appz ile dakikalar içinde bir mobil e-ticaret uygulaması geliştirdi.

IBM Global iş ortakları arasına giren t-appz, aldığımız bilgiye göre şu anda Türkiye'de 20 büyük e-ticaret sitesinin 13'ü tarafından kullanılıyor. Bu platform üzerinde kurgulanan T-race işin pazarlama tarafını, T-race+ ise perakende tarafını da kapsayan özellikler sunuyor.

Kısacası t-appz platformlarını kullanan bir e-ticaret sitesi, müşterilerinin dijital ve fiziksel mağaza hareketlerini de kapsayacak şekilde mobil ticarete adım atmış oluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.