LinkedIn bağlantılarınız hakkında daha fazla bilgi sunmak için Refresh.io'yu satın aldı

LinkedIn bağlantılarınız hakkında daha fazla bilgi sunmak için Refresh.io'yu satın aldı

refresh linkedin sosyal ag 2 Profesyonel çalışanların popüler sosyal ağı Linkedin, yeni satın almalarla büyümeye devam ediyor. Bir kaç hafta önce yetenek satın alma platformy Careerify'ı satın alan Linkedin, bu kez kişiler arası bağlantıları güçlendirecek Refresh.io'yu satın aldı.

Tanıştığınız kişiler hakkında detaylı bilgiler sunan Refresh, bu konuda veri ölçümlemesine odaklanan bir iPhone uygulaması olarak hizmet veriyordu. 15 Nisan'dan itibaren kullanımdan kaldırılacak olan uygulama yavaş yavaş Linkedin'e dahil edilecek.

Muhtemelen de Linkedin'in Connected adlı uygulamasına yeni özellikler kazandıracak olan Refresh, arama motorları ve sosyal ağlar üzerinden arama yaparak istediğiniz kişiyle ortak yönlerinizi ve önemli bilgileri önünüze getiriyordu.refresh linkedin sosyal ag 3

Refresh'in yeni sahibi olan Linkedin için yetenek satın alması olarak değerlendirilen bu satın almanın bedeli de açıklanmıyor. Ancak Refrash'in şimdiye kadar 10 milyon doları yatırım alacak kadar büyüdüğünü/gelecek vaadettiğini de eklemek gerekiyor.

350 milyona yaklaşan kullanıcı sayısıyla halka açık bir sosyal ağ olan Linkedin'in bugüne kadar büyük bir başarı gösterdiği malum. Ancak kendisiyle aynı renk tonlarına sahip bir başka girişimi daha satın alarak aslında bir çok girişime de ilham verdiğini göstermiş oluyor.

Bakalım Linkedini, kendini daha değerli kılacak bu satın almalarla Salesforce ile rekabet yorumlarını haklı çıkaracak mı..

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.