Gmail tüm e-posta gelen kutularınızı birleştirmeye izin verecek

Gmail tüm e-posta gelen kutularınızı birleştirmeye izin verecek

Google, Gmail'in Android uygulamasına getirdiği yeni bir özellikle birlikte artık kullanıcıların farklı e-posta hesaplarındaki e-postaları sadece tek bir gelen kutusu üstünden görebilmelerine izin veren bir yapıyı devreye aldığını kendi resmi blogu üstünden duyurdu.

İlk olarak Gmail'in Android uygulaması için ortaya çıkan bu özellik sayesinde artık, kişisel, iş ya da okul gibi farklı amaçlarla kullandığınız e-postaları okumak adına ayrı ayrı gelen kutuları arasında geçiş yapmak zorunda kalmayacağınız bir yapıya geçmiş oluyorsunuz. Gmail, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Yahoo ve Outlook gibi e-posta adreslerinizi de uygulamaya tanımlayabilme olanağı sağlayan geliştirmeyi yayınlamış ve uygulamayı Material Design'a geçirmişti.

attachment preview final

Gmail her ne kadar Inbox'a yatırım yapmış olsa da Gmail'e destekten asla vazgeçmeyecek gibi gözüküyor. İlk etapta Android uygulamasını güncelleyen Gmail'in yakın gelecekte benzer özelliği iOS versiyonunda da sunmasını doğal olarak bekliyoruz. Bununla birlikte artık Gmail'de e-posta ekleri de daha farklı animasyonlara sahip olacak ve daha akıllı bir arama yapısı yerini alacak. Gmail uygulaması içerisinde otomatik tamamlama gibi özellikler gelen kutunuzdaki aradıklarınıza daha hızlı ve kolay ulaşabilmenizi sağlamayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.