Üçüncü parti Apple Watch uygulamaları App Store'da yayınlanmaya başladı

Üçüncü parti Apple Watch uygulamaları App Store'da yayınlanmaya başladı

Apple'ın 10 Nisan'dan itibaren ön satışa sunacağı Apple Watch için geliştirilen ilk üçüncü parti uygulamalar, App Store'da görünmeye başladı. Aralarında Alipay, Expedia, Evernote, Line, New York Times, WeChat ve Twitter'ın olduğu 20'den fazla uygulamanın güncellenmesiyle Apple Watch desteği vermeye başladığı App Store'da görülebiliyor. Daha fazla uygulama da geliyor.

Buna karşın Apple'ın geliştirilen birçok üçüncü parti uygulamayı App Store'a kabulüne başlamadığını da belirtmekte fayda var. Bu da Apple'ın ilk kez piyasaya süreceği üründe kullanıcıların karşılaşacağı ilk uygulamalar açısından da seçici davrandığını gösteriyor. Uygulamalar, iPhone Apple Watch uygulaması içinde de henüz görünmüyor.

İlk olarak 9to5 Mac'in dikkat çektiği gibi, Apple Watch için yayınlanan ilk üçüncü parti uygulamalar alfabetik olarak şu şekilde sıralanıyor:

apple watchApple Watch ile ilgili bir diğer gelişme ise Apple'ın Londra, Tokyo ve Paris'teki üç önemli lüks mağazası içinde konumlacak olan üç Apple Watch mağazasının 10 Nisan'da büyük bir törenle açılacağını duyurması oldu. Şirket, Apple Watch'ın 10 bin dolardan başlayan fiyatlarla, seçkin mağazalarda satışa sunacağını belirttiği Apple Watch Edition'ı müşterilerle bu şekilde buluşturmayı planlıyor gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.