Ola Cabs, 20 dakikada yemek teslimat sözü veren Ola Cafe hizmetini başlattı

Ola Cabs, 20 dakikada yemek teslimat sözü veren Ola Cafe hizmetini başlattı

ola cafe taksi cagirma yemek siparisiHindistanlı taksi çağırma uygulaması Ola, yemek siparişini 20 dakikada teslim sözü veren Ola Cafe adlı yeni bir hizmet sunmaya başladı. Uber'in UberFresh olarak önce ABD'de, ardından UberEats adıyla Barcelona'da başlattığı iş modeli de Uber gibi yaygınlaşmaya başlıyor.

Bugünden itibaren hizmete sunulan Ola Cafe, Bangalore, Hyderabad, New Delhi ve Mumbai bölgelerinde hizmet vermeye başlayacak. Kendi uygulaması içinde anlaşmalı restoranlardan yapılan siparişleri 20 dakika veya daha kısa sürede teslim etmeye çalışacak.

Ödemeleri nakit veya yeni tanıtılan dijital cüzdan özelliği Ola Money üzerinden tahsil edecek olan Ola Cafe, siparişlerin nerede olduğunu harita üzerinde canlı olarak göstermesiyle klasik yemek sipariş sistemlerinden farklılaşıyor.

ola cafe taksi cagirma yemek siparisi 2

Hatırlayacağınız gibi Ola, bu ayın başında TaxiForSure adlı rakibini 200 milyon dolara satın almıştı. Softbank'ın 210 milyon dolar yatırım yaptığı Ola, Hindistan'da pazar lideri konumunda ve Uber'in attığı adımları yakından takip ediyor.

Bu yenilik iki önemli iş tipini birleştiren ve işe yarayıp yaramayacağı merak edilen oldukça önemli bir adım. Ola Cafe, belli saatler arasında sipariş teslim edebildiği için kısa vadede kullanıcıların tercihlerini değiştirmesi biraz zor. Ancak ilerleyen zamanda bunun mümkün olmayacağını da iddia edemeyiz.

Türkiye'de bu alanda bir gelişme olup olmayacağını merakla bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.