Sankonline, mobil ödeme sistemi ÖdeAl'a 7,9 milyon TL yatırım yapacak [Duyum]

Sankonline, mobil ödeme sistemi ÖdeAl'a 7,9 milyon TL yatırım yapacak [Duyum]

odeal sanko onlineTürkiye'de e-ticaretteki hareketlilik ödeme sistemleri alanında da kendini gösteriyor. Henüz aldığımız bir duyum da bunun son kanıtı.

Edindiğimiz bilgilere göre mobil ticarete dönük bir ödeme sistemi girişimi olan Ode.Al, 7,9 milyon TL yatırım karşılığında hisselerinin yüzde 51'ini Sankonline'a devrediyor. Bu da ÖdeAl'ın 15,5 milyon TL (yaklaşık 6 milyon dolar) üzerinden değerlendirildiğini gösteriyor.

Bu noktada bir parantez açıp Sankonline'ın Gaziantep merkezli Sanko Holding'in internet yatırımlarını yönetmek amacıyla kurduğu yeni bir girişim sermayesi fonu olduğunu belirtelim. Sanko Online, 2013 yılında Melek Yatırımcı Lisansı alan Turgut Konukoğlu liderliğindeki bir ekip tarafından yönetiliyor.

Sanko Online hakkında detayları çok yakında Webrazzi'de bulabileceğinizi de ekleyelim. ;)

Webrazzi Mobil 2014'te sahneye çıkmıştı

Fevzi Güngör tarafından kurulan Öde Al, Webrazzi Mobil 2014'te kendini tanıtmıştı ve 2014 sonuna doğru (yaklaşık 2 ay gibi bir sürede) işyeri tarafında 4000’in üzerinde indirmeye ulaştığını paylaşmıştık.

Üye işyerlerinin, hızlı ve kolay bir şekilde mobil uygulama üzerinden kredi kartı ile tahsilat yapayan Öde Al, müşterilerine de kullanım kolaylığının yanında fırsat ve kampanyalardan faydalanma imkanı sunuyor.

Güncel bilgiler aldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.