Fevzi Güngör yeni mobil ticaret projesi ÖdeAl'ı Mobil'14'te tanıttı

Fevzi Güngör yeni mobil ticaret projesi ÖdeAl'ı Mobil'14'te tanıttı

Webrazzi Mobil'14'de Alpman Manas sonrasında lansman yapan bir diğer isim de Fevzi Güngör oldu.

ÖdeAl isimli yeni projesini sahnede tanıtan Güngör'ü, internet sektörü olarak 3pay | Mikro Ödeme ve Mobilnet ile hatırlayabiliriz. ÖdeAl ise en kısa tanımıyla bir mobil ticaret projesi.

Güngör konuşmasının hemen başında, geçmişinden ve projenin çıkışından bahsederken şunları söyledi: 'Artık bizim sokakta yapılan işi internete taşımaya zorlamak yerine internette yapılan işi sokağa taşımamız lazım.

Teknoloji her gün yükseliyor ama fiziksel temas hiç bir zaman azalmıyor. Sokakta insanlarla temas etme ihtiyacı hiç bitmeyecek bir şey, bundan 15 sene sonra da olacak yani.'

odela-ekran-goruntusu

Fevzi Güngör ÖdeAl için kendisinin 2 yıldır çalıştığını, ekip olarak da 1 seneyi aşkın süredir faaliyette olduklarından bahsetti. Projeden de detaylı olarak bahseden Güngör, ÖdeAl'ı fiziksel ticaret için bir pazar yeri olarak tanımladı.

ÖdeAl'ı kullanan mağazaların platform üzerinde sahip oldukları müşteri tabanları için CRM altyapısına sahip olacağının altını çizen Fevzi Güngör, firmaların bu müşterilerinden ödeme alabileceklerini de anlattı. Güngör'ün girişim hakkında söylediği akılda kalıcı sözlerden biri de hedef kitlenin 'sokakta, mobil cihazı olan insanlar' olmasıydı.

ÖdeAl'ın iPhone uygulaması 1 hafta, Android uygulaması 1 ay sonra yayında

ÖdeAl yaklaşık olarak 1 hafta sonra App Store'daki yerini -mağazalar için olan uygulama- almış olacak. Platformun Android uygulamasının ise 1 ay gibi bir süre sonra yayına girmesi bekleniyor. Diğer yandan ÖdeAl'da komisyon oranı da yüzde 3 olacakmış.

ÖdeAl hakkındaki gelişmeleri, Webrazzi.com'da sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Uygulamanın ekran görüntülerineyse hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz. Uygulamanın bazı ekran görüntülerine ise hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

odeal-uygulama-goruntusu

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.