Nokia'nın harita ve navigasyon uygulaması HERE, iOS platformuna geri döndü

Nokia'nın harita ve navigasyon uygulaması HERE, iOS platformuna geri döndü

Nokia'nın mobil platformlarda yer alan harita ve navigasyon uygulaması HERE yaklaşık bir yıllık bir aranın ardından iOS platformu için tekrar kullanıma açıldı. iOS platformunda yayından kaldırılmasının ardından yayınlanan yeni versiyon tamamen 'native' ve görsel olarak da öncekinden farklı.

Geçtiğimiz yıl ilk olarak Samsung'a özel olarak çıkarılan, ardından tüm Android platformlarına verilen uygulama aynı zamanda Windows Store'da da yer alıyor. Uygulama kullanıcılar için standart harita özelliği, anlık trafik bilgisi ve konumlarla ilgili görsellere ve kullanıcı yorumlarına yer veriyor.

Uygulamayla gelen en büyük özellik, şimdilik bazı bölgeleri kapsayan çevrimdışı navigasyon fonksiyonu. Seyahat edenler ilk başta belirlenen konumlarda uygulamayı çevrimdışı olarak kullanabilecekler böylelikle hem şarj hem de veri paketinden avantaj sağlamış olacaklar. Uygulamayı iOS, Android ve Windows Phone için indirebilirsiniz.

Not: iTunes üzerinde sabahtan bu yana yaşanan bağlanma ve uygulama indirme sorunundan HERE'da etkilenmiş olarak gözüküyor. Şu an için birçok kullanıcının uygulamayı indiremediğini ve bunu ilettiğini belirtmiş olalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.