İşverenler için Kariyer.net İşveren uygulamaları yayınlandı

İşverenler için Kariyer.net İşveren uygulamaları yayınlandı

kariyer.net isveren2014 yılı sonunda e-eğitim alanına giriş yapan Kariyer.net, bu kez mobil tarafta bir açılım yaptı ve işverenler için Android (indir) ve iPhone (indir) uygulamalarını yayınladı.

16. yaşını kutlamaya hazırlanan Kariyer.net, işverenler için hazırladığı mobil uygulamalarla işverenlerin cep telefonları üzerinden iş yönetimi yapmasını sağlıyor. Kariyer.net İşveren uygulamasını kullanan firmalar, gelen başvuruları görüntüleyip, filtreleme yapabiliyor ve yeni başvuru bildirimlerini alabiliyor.

İş ilanlarını yayına almak, yayından kaldırmak ve ilan tarihlerini güncellemek de Kariyer.net İşveren uygulamasındaki özelliklerden. Ayrıca Kariyer.net ajandasında yaklaşan etkinlikler ile ilgili bildirim almak da mümkün.

kariyer.net isveren mobil uygulamalari

Halihazırda Kariyer.net'in mobil uygulamaları var ama işverenler için ayrı bir uygulama geliştirilmesi isabetli olmuş. Zira işverenler her ne kadar çoğunlukla masabaşında olsa da mobilin avantajlarını yaşamamaları için bir neden yok. Hatta bunun için fazla beklediklerini de söyleyebiliriz. :)

Aralık 2014'te video iş görüşme platformu HR Venue'ya ortak olan Kariyer.net'in işveren uygulamalarından sonra mobilden iş görüşmesi yapmak gibi bir fikrinin olup olmadğını da merak ediyorum..

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.