Tinder'ın premium versiyonu Tinder Plus, yeni özelliklerle Mart'ta geliyor

Tinder'ın premium versiyonu Tinder Plus, yeni özelliklerle Mart'ta geliyor

Tinder'ın geçtiğimiz Kasım ayında piyasaya sunulması beklenen ücretli versiyonu Tinder Plus, sonunda geliyor. Mobil uygulamasının iOS ve Android versiyonlarının güncellenmesi için uygulama mağazalarındaki metinlere yeni bilgiler ekleyen Tinder'ın ABD mağazalarındaki değişikliği ilk gündeme getiren TechCrunch haberinde şirket tarafından, bu yeniliklerin Mart ortasından itibaren kullanıcılara açılmaya başlayacağı söyleniyor.

Tinder'ın ücretli versiyonu Tinder Plus'la birlikte gelmesi beklenen özelliklerin başında "Geri al" özelliği geliyor. Yanlışlıkla geçtiğiniz profiller için geliştirilen özellikle birlikte Tinder Plus, "Pasaport" adını verdiği yeni becerisiyle premium kullanıcıların konumu dışında da arama yapmasına izin veriyor.

Tinder Plus, bugüne kadar Birleşik Krallık, Almanya ve Brezilya gibi pazarlarda farklı fiyat opsiyonlarıyla test edilmişti. iOS mağazasında uygulamanın 1,99; 2,99; 9,99 ve 19,99 dolar olmak üzere dört farklı seçenekle fiyatlandırıldığı görülüyor. Uygulama mağazasında ilgili metinler kaldırılmış olsa da kullanıcıların ilgili yorumlarında Tinder Plus özelliklerinden bahsettiğini görmek hala mümkün.

tinder plus

Tinder Plus'ın aylık üyelik ücretinin yaklaşık 6,5 dolar olacağı ve yıl sonuna kadar tüm ülkelere açılacağına dair de haberler var. Tinder tarafından bu konularda gelen bir açıklama henüz yok.

Tinder Kurucu ortağı Sean Rad, geçtiğimiz Ekim ayında Tinder kullanıcılarının bir günde ortalama 1,2 milyar adet profil görüntülediklerini söylüyordu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.