3D Print Expo Turkey fuarı 12-15 Şubat'ta düzenlenecek

3D Print Expo Turkey fuarı 12-15 Şubat'ta düzenlenecek

3d print expo turkey 3d yazici baski fuariÜlkemizde 3D yazıcı ve tarayıcı satan mağazalar bulmak artık zor değil, 3D yazıcı teknolojileri geliştirmek üzere kurulan şirketler var ve yurtdışında 3D tarayıcı fiyatları giderek düşüyor. Hızla büyüyen bu ekosistem Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan düzenlenecek olan  3D Print Expo Turkey adlı fuarda 12-15 Şubat 2015 tarihleri arasında bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Demos Fuarcılık’ın organize ettiği ve Priyoid'in medya sponsoru olduğu fuar İstanbul Fuar Merkezi‘nde yapılacak. Fuarda 3D baskı alanındaki teknolojilerden hammadde üreticilerine kadar çeşitli konularda 20 yakın şirket hazır bulunacak.

Fuara katılmak için yukarıdaki bağlantılar üzerinden ücretsiz ön kayıt yaptırabilirsiniz. Bu fuar sonrasında Türkiye'deki amatör ve profesyonel 3D baskı pazarının büyüyeceğini de söyleyebiliriz.

Diğer yandan konuyla ilgili kişilerin Priyoid'in düzenlediği 3D yazıcı odaklı tasarım yarışmasının haberini de paylaşalım. Kendinize ve tasarımlarınıza güveniyorsanız hem eğlenebilir hem de yeni bir 3D yazıcı kazanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.