Taggy, hashtag kullanımı için bir rehber uygulama

Taggy, hashtag kullanımı için bir rehber uygulama

"Hashtag" (etiket) kültürünün hayatımıza girmesiyle birlikte artık çoğumuz kendini #etiketler aracılığıyla ifade ediyor. Hashtag kullanımı, hem içeriklerin yayılımı hem de anlatmak istediklerimizi en yalın haliyle anlatmak için kullanılan bir yöntem ve iletişimin bir parçası olmuş durumda. Kişiler de, markalar da daha çok kişiye ulaşmak için bunu sıkça kullanıyor.

Yerli girişimciler tarafından ortaya çıkarılmış Taggy adlı girişim ise, hashtag kullanımı konusunda kullanıcılara önemli bir yardımda bulunuyor. Taggy kendi bünyesinde en çok kullanılan etiketleri kategoriler altında topluyor ve bunları kolayca kullanmanızı sağlıyor.

Bugün Instagram, Vine, Twitter gibi sosyal ağlarda çoğunlukla etiketleri teker teker yazan kullanıcılara ilaç gibi gelecek Taggy, sosyal medyadaki en popüler etiketleri bir araya getiriyor ve tek dokunuşla bunları kopyalıyor. Çalışma mantığı ise, bu kopyalamayı yaptıktan sonra, hashtag kullanımı yapacağınız sosyal ağa geçmek ve bu etiketleri yapıştırmak.

Tagyy'nin hem iOS hem de Android versiyonu bulunuyor ve uygulama, web sitesiyle birlikte global bir uygulama olarak tasarlanmış. Yabancı rakipleri de olan Taggy'nin yerli bir girişim olarak destek bulması mümkün. Taggy hem İngilizce hem de Türkçe olarak yayında, etiketler de çoklu dil desteğiyle geliyor. Taggy'nin gelir modeli ise uygulama içinde gösterilen reklamlara dayandırılıyor. Bir fotoğraf ya da video eklediğinizde, etiketleri eklemek için uygulamaya bakmanız, dolaylı olarak Taggy'e maddi kazanç olarak geri dönüyor.

taggy

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.