Adobe Lightroom'un Android versiyonu çıktı

Adobe Lightroom'un Android versiyonu çıktı

Adobe, fotoğrafçılar için özel olarak yarattığı görüntü ve fotoğraf işleme yazılımı Lightroom'un Android versiyonunun piyasaya çıktığını duyurdu.

Adobe, Lightroom'u daha yaygın bir yazılım haline getirmeye çalışıyor. Bildiğiniz gibi daha önce Adobe Lightroom'un iPhone versiyonu ve iPad versiyonu da App Store'daki yerini almıştı. Şimdi de Google Play'e girecek Lightroom uygulaması, fotoğraf düzenlemek isteyen profesyonellerin ve meraklıların Android'deki adresi olmayı hedefleyecek.

Lightroom'un Android versiyonunda fotoğraf kataloglarınız masaüstünüzdeki kataloglarınızla senkronize olacak. Bununla birlikte mobil fotoğraflarınızı da Import ederek üzerine çalışabilecek, Smart Previews özelliğiyle RAW dosyalarının orijinal ama daha küçük versiyonlarını DNG formatı olarak düzenleyebilecek.

lightroom-mobile3

Lightroom, minimum 1GB RAM'e sahip olan ve 8GB boş alanı bulunan Android işletim sistemlerinde çalışacak. Adobe Lightroom, çalışmak için mutlaka Jellybean, KitKat veya Lollipop işletim sistemlerine ve Quad Core işlemciye gereksinim duyuyor. Son olarak belirtmemiz gerekir ki, Lightroom'un Android versiyonu sadece Android akıllı telefonlarda çalışıyor, Android tabletler şimdilik desteklenmiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.