Webrazzi Ödülleri 2014'te oylama sona erdi

Webrazzi Ödülleri 2014'te oylama sona erdi

17 Aralık günü aday belirleme sürecinin başladığı Webrazzi Ödülleri 2014'te hatırlarsanız tüm kategoriler için sizlerden aday önerilerinizi istemiştik. 6 gün boyunca sizlerden gelen önerilere göre kategori bazlı olarak en fazla aday gösterilen isimler aday olarak oylamada kendilerini yer buldular ve 23 Aralık'ta oylama başladı. Bu arada 6 gün boyunca sizlerden 40 bin adet aday önerisi aldığımızı da ekleyelim.

Webrazzi Ödülleri 2014'te oylama az önce sona ererken 18 gün boyunca Türkiye'nin internet ve teknoloji dünyasındaki en iyileri siz Webrazzi okuyucularının oyları belirlemiş oldu.

Toplamda 1 milyon 511 bin 706 oy kullanılan Webrazzi Ödülleri 2014'te 165 bin 139 farklı Facebook, Twitter ve LinkedIn hesabı oy kullanmak üzere sisteme giriş yaptı.

Sonuçlar Pazartesi günü açıklanıyor

Webrazzi Ödülleri 2014'ün kazananlarını 12 Ocak Pazartesi günü hem Webrazzi.com hem de odul.webrazzi.com adreslerinde bulabileceksiniz. Şimdiden tüm kazananları tebrik ediyoruz, oy veren tüm okuyucularımıza da teşekkürler.

Kategori Sponsorlarımız

Ayrıca ‘Yılın En Başarılı Youtube Kanalı’ kategorisine sponsor olan BuzzMyVideos  ile ‘Cross Platform En İyi Uygulama’ kategorisi sponsoru Microsoft'a teşekkür ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.