Microsoft'un Prezi rakibi Sway herkesin kullanımına açıldı

Microsoft'un Prezi rakibi Sway herkesin kullanımına açıldı

sway sunum araci microsoftOfis ürünlerini buluta taşıyan Microsoft, etkili sunum hazırlamak isteyenler için tanıttığı yeni aracı Sway'i sonunda genel kullanıma açtığını duyurdu. Sway.com adresinden erişilebilen ve bulut tabanlı sunum aracının test süresi boyunca ciddi bir ilgi gördüğünü söyleyen Microsoft, Sway'in üzerinde daha fazla duracağının da sinyallerini verdi.

Kısaca hatırlatmak gerekirse; Prezi'ye rakip olarak tanıttığımız Sway, internet tarayıcınız üzerinden kolay ve etkili sunumlar hazırlanmasını sağlayan web uygulaması. Office Powerpoint gibi detaylı seçenekler sunmadan, sürükle-bırak tipinde akıcı sunumlar oluşturabiliyor ve sunum bağlantısını arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

10 haftada 1 milyonu aşkın tekil ziyaretçi

Rakamlara değinecek olursak Microsoft, Sway.com'un 10 hafta içinde 1 milyondan fazla tekil ziayretçi çektiğini ve 175 binden fazla kişinin Sway'i kullanmak için kayıt sırasına girdiğini paylaşmış. Bu ilgiden memnun olan Microsoft da bir kaç yenilikle beraber Sway.com'u herkesin erişimine açmış.

Kasım ayında 57 milyon dolarlık büyük bir yatırım alan Prezi'nin bu tanıtımdan sonra trafik ve kullanıcı kaybedip kaybetmeyeceği meçhul ama kontra ataklar gelebileceğini de düşünebiliriz.

Örnek Sway sunumları için Berlin and Beijing, The Future of Solar ve Italy sayfalarına göz atabilir, aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.