Kişiselleştirilebilir hediyelere odaklanan BuldumBuldum.com, ürün tasarım motoruyla sipariş almaya başladı

Kişiselleştirilebilir hediyelere odaklanan BuldumBuldum.com, ürün tasarım motoruyla sipariş almaya başladı

Kısa bir süre önce Aslanoba Capital'den aldığı 5,5 milyon TL tutarında ikinci tur yatırımla, rotasını kişiye özel ürünler olarak belirleyen BuldumBuldum.com, bu yöndeki ilk geliştirmesini yaptı. Kullanıcıların belirli ürünlere kendi tasarımlarını ekleyerek hediyelerini kişiselleştirmelerini sağlayan BuldumBuldum.com'un ürün tasarım motoru beta yayınıyla sipariş almaya başladı.

BuldumBuldum.com'un ana sayfasında Kendin Tasarla sekmesinden erişilebilen ürün tasarım motoruyla kullanıcılar T-shirt, mug, telefon kılıfı ya da saat gibi popüler hediye kategorilerinden birini seçip, ürünlerini tasarlamaya doğrudan başlayabiliyor. Tasarlamak istediğiniz ürünü seçip, temel desen ve kişisel bir mesaj ekleyebildiğiniz araç, metin, görsel efektleriyle oynayarak ve farklı görselleri birlikte kullanmanıza izin vererek, yaratıcılığınıza da konuşturmanızı sağlıyor. Araçları fazla karmaşık bulanlar için burada açıklayıcı bir video da hazırlanmış.

buldumbuldum.com

Henüz beta yayınında olan ürün tasarım motorunun zaman içinde çok daha geniş ürün ve tasarım seçeneklerini kapsayacağı da BuldumBuldum.com'dan aldığımız bilgiler arasında. Sweatshirtler, eşofmanlar, çanta, parmak arası terlik, iç giyim gibi ürünler bunlardan birkaçı; "her hafta yüzlerce yeni tasarımın" siteye eklenmesi de planlanıyor.

Devreye alınan ürün tasarım motoru sitedeki diğer kategorilerle de ilişkilendirilmiş. Yenilikle, kişiye özel T-shirt ya da takvim almak isteyen kullanıcıların yine istedikleri ürüne kendi tasarımlarını eklemesi mümkün hale gelmiş.

Son turla birlikte bu yıl aldığı toplam yatırım tutarını 10,5 milyon TL'ye çıkaran BuldumBuldum.com bu kaynağın önemli bir bölümünü, kişiye özel üretimi sağlayacak baskı teknoloji ve makineleri için kullanmıştı. Yılbaşı için hediye sezonunu da olabildiğince verimli geçirmek isteyen BuldumBuldum.com, kişiye özel hediyeler konusunda derinleşmeye yeniliklerle devam edecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.