MUBI, PlayStation uygulamasını tamamen yeniledi ve PlayStation 4'e uyumlu hale getirdi

MUBI, PlayStation uygulamasını tamamen yeniledi ve PlayStation 4'e uyumlu hale getirdi

MUBI, daha önce PlayStation 3 için çıkardığı uygulamasını baştan aşağı yeniledi ve MUBI uygulaması PlayStation 4 için de piyasaya çıktı. MUBI'nin kurucusu ve CEO'su Efe Çakarel tarafından PlayStation Blog'da yayınlanan haberle duyurulan yeni uygulama pek çok yeniliği beraberinde getiriyor.

Arayüzünü tamamen değiştiren MUBI'nın PlayStation uygulaması, diğer streaming servislerinin tasarımından ayrılıyor ve artık çok daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Yeni bir film izleme deneyimi sunan MUBI'nın gelir modeli aylık abonelik esasına dayalı. Her gün yeni bir filmin eklendiği servis, eklenen filmleri 30 gün içinde izlemenize izin veriyor.

Her gün eklenen yeni bir filmle özellikle sinemaseverler tarafından oldukça beğenilen ve film izleme konusunda bir disiplin yaratacak kadar iddialı olan MUBI'nın aylık abonelik bedeli ise 4.99€ (Türkiye fiyatı 5.99 TL), sistem 6 aylık ya da 1 yıllık aboneliklerde ise size indirimler sunuyor. Bununla birlikte, PlayStation 4 ya da PlayStation 3 uygulamasını indiren PlayStation Plus üyeleri ekstra bir yüzde 20 indirimden de yararlanabiliyor.

PlayStation arayüzüne de uyumlu bir menü kullanıyor ve kullanıcılar filmleri ekranlarını kaydırarak seçiyor. MUBI, burada DVD kapak görselleri ya da eski afişler yerine, film içinde gerçek sahnelerin görüntülerini yüksek çözünürlükte kullandığı bir menü tasarımına gitmiş. Bu da kesinlikle sinemaseverleri tatmin eden bir özellik.

mubi-films

MUBI'nin içinde Türkiye'nin de dahil olduğu pek çok ülkede aktif olduğunu söyleyebiliriz. Farklı dillerde de hizmet veren MUBI bildiğiniz gibi bu yılın Mart ayında 7.5 milyon dolarlık dördüncü tur yatırımını almıştı. Yerli bir girişimci tarafından kurulan ve dünyaya çok da başarılı bir şekilde açılan MUBI bu açıdan da ayrı bir örnek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.