Yenibiris.com ile dijital işe alım platformu Yuzyuzeyiz.biz'den stratejik işbirliği

Yenibiris.com ile dijital işe alım platformu Yuzyuzeyiz.biz'den stratejik işbirliği

Türkiye'nin popüler iş ve insan kaynakları sitelerinden Yenibiris.com, yeni nesil İK girişimlerden Yuzyuzeyiz.biz ile işbirliği yaptığını duyurdu. Yenibiris.com kullanıcısı iş arayan ve şirketlerin işe alım süreçlerinde Yuzyuzeyiz.biz'in zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan çözümlerini kullanmasına imkan veren ortaklık, kullanıcıların uzaktan video iş görüşmeleri yapmasını sağlayacak.

Daha önce incelediğimiz Yuzyuzeyiz.biz, işe alım süreçlerini dijitalleştiren bir girişim olarak Ocak 2013'te faaliyetlerine başlamıştı. Online video mülakatın yanı sıra, işe alım süreçlerinde düzenlenen online sınav, şirketler için online iş ilanı ve başvuru yönetim platformu gibi çözümler sunan Yuzyuzeyiz.biz, bugüne kadar 30 bin iş arayan tarafından kullanılmış.

Yuzyuzeyiz.biz’in bu çözümlerini kullanarak bugüne kadar yaklaşık 10 bin aday ile görüşen şirketler arasında Turkcell, Garanti, Akbank, TEB, Coca Cola İçecek, Deloitte, Teknosa, Rönesans Holding ve Joker Oyuncak gibi şirketler yer alıyor. Yeni işbirlikleriyle büyümesini sürdürmek isteyen Yuzyuzeyiz.biz için Yenibiris.com ortaklığı farklı endüstriler ve şirketlere ulaşmak için önemli bir fırsat da sunuyor.

Ortaklık aynı zamanda, sektörün önde gelen İK sitelerinin, yenilikçi çözümleri adapte etme konusunda da rekabet halinde olduklarını gösteriyor. Hatırlayacağınız gibi yakın zamanda Kariyer.net dijital video iş görüşmesi platformu HR Venue‘ye ortak olduğunu duyurmuştu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.