Junior World Entrepreneurship Forum, bu yıl ilk kez İstanbul'da düzenleniyor!

Junior World Entrepreneurship Forum, bu yıl ilk kez İstanbul'da düzenleniyor!

2008 yılından bu yana World Entrepreneurship Forum'dan türetilerek organize edilen The Junior World Entrepreneurship Forum, Fransa'dan Hindistan'a, Singapur'dan Şili'ye dünyanın farklı ülkelerinde öğrenciler ve genç girişimcileri bir araya getiriyor. Bu yıl ilk kez İstanbul'da düzenlenecek olan etkinlik Boğaziçi Üniversitesi'nde "Girişimcilik 3.0: Sınırsız Fırsatlar" temasıyla 12-13 Aralık tarihlerinde düzenleniyor.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker ve World Entrepreneurship Forum Başkanı Prof. Dr. Tuğrul Atamer’in koordinatörlüğü ile gerçekleşecek olan JWEF-İstanbul etkinliği, yakından tanıdığımız başarılı girişimcileri, melek yatırımcılar, risk sermayesi temsilcilerini ve akademisyenleri konuşmacı olarak ağırlıyor. Pegasus Airlines YK Başkanı Ali Sabancı, Yemeksepeti.com kurucu ve CEO'su Nevzat Aydın, 41?29! Kurucusu Alemşah Öztürk, Bloomberg HT Yayın Koordinatörü Cüneyt Başaran, MEF Üniversitesi Rektörü Erhan Erkut da etkinliğin konuşmacıları arasında.

JWEF İstanbul'un genç girişimcileri yakından ilgilendiren doğru ekip için doğru yeteneklere erişim, alternatif fonlama modelleri gibi konuların konuşulaşacağı programında Boğaziçi Üniversitesi Melek Yatırımcı Ağı (BUBA)'ya ve Galata Business Angels'a ayrılmış özel paneller de var. Kadın girişimciler, sosyal girişimcilik konuları da yine etkinlikte öne çıkan konular arasında.

JWEF'in konuşmacılarının tam listesine ve programının detaylarına buradan erişebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.