Square Register uygulamasının dünya açılımı İstanbul'la duyuruldu

Square Register uygulamasının dünya açılımı İstanbul'la duyuruldu

Square, biraz önce attığı bir tweetle Square Register uygulamasının dünyaya açıldığını duyurdu. Şimdiye kadar Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere sadece birkaç ülkede kullanılabilen servis, Twitter'da attığı "İstanbul'dan Sao Paolo'ya kadar Square Register şimdi tüm dünyada" tweetiyle global olarak kullanılabilir olduğunu açıkladı.

Ödeme sistemleri alanında dünyanın en dikkat çeken girişimlerinden biri olan Square'in işletmeler için satışlarını takip edebilecekleri Square Register uygulamasını global olarak kullanıma açması stratejik anlamda önemli bir adım.

Amerika, Kanada ve Japonya dışında kredi kartı aparatı ile ödeme alamayan şirketin, SaaS (Software as a Service) olarak işletmelere Square Register ile yaklaşıyor olması, lokal bir girişim seviyesinde kalan Square'i global bir servis şirketine dönüştürecektir. Ayrıca ileride kredi kartı operasyonunu dünya çapına taşıyabilmesi durumunda da, hazır bir kitleye ulaşmasını kolaylaştıracaktır.

Eğer işletmenizde gerçekleşen satışları Square Register ile takip etmeyi düşünürseniz, iOS uygulamasını buradan, Android uygulamasını ise buradan indirebilirsiniz. Ayrıca hesabınızı açtığınız web tabanlı olarak da raporlarınıza ulaşabilirsiniz.

Square'in Square Register ile adım attığı global oyun alanına, kredi kartı ile satış imkanları ile ne zaman gireceğini zaman gösterecek. Ama kişisel fikrimi soracak olursanız, ödeme sistemleri alanında global regülasyonlara uyumlu olmak şirket için çok kolay olmayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.