Facebook'ta her ay 30 bin kredi başvurusu alan Garanti, tamamen internetten kredi kullandırmaya başlıyor

Facebook'ta her ay 30 bin kredi başvurusu alan Garanti, tamamen internetten kredi kullandırmaya başlıyor

garanti.com.tr rapor online kredi kullandirmaCanlı yayınla da takip edebileceğiniz Conversion Summit önemli konuşmacıları ağırlamaya devam diyor. Türkiye'de ve dünyada dijital bankacılığı en iyi şekilde uygulayan bankalardan biri olan Garanti Bankası'nın Kıdemli Başkan Yardımcısı Didem Dincer Başer, Arda Kutsal ile yaptığı söyleşi de önemli rakamlar paylaştı ve tamamen internetten kredi kullanımını sağlayan yeni ürününü tanıttı.

Türkiye'nin finans alanında en çok ziyaret edilen sitesi olan Garanti.com.tr'nin aylık 7.5 milyon tekil ziyaretçi ve 19 milyon ziyaret çektiğini paylaşan Başer, dönüşüm optimizasyonuyla yüzde 17oranında kredi kullanımı artışı yakaladıklarını dile getirdi.

Facebook'tan aylık 30 bin kredi başvurusu almak gibi önemli bir bilgi paylaşan Başer, yarım milyon müşterinin sadece mobil bankacılık kullanarak bankacılık hizmetlerini çözdüğünü dile getirdi.

Online kredi kullandırma yeniliği yayında

Kredi başvurusundan kredinin hesaba yatmasına kadar tüm süreçlerin tamamen internet üzerinde tamamlandığı yenilikte 15 bin TL'ye kadar kredi almak mümkün. Yasal prosedürlerin de izin vermesiyle hayata geçirilen bu yenilik ilk örneklerde on dakikalar içinde kredilerin sonuçlandırılabileceğini göstermiş.

Nakitsiz geleceğin bir parçası olarak görebileceğiniz 'online kredi kullandırma'nın dijital dönüşüm için de önemli bir adım olduğunu ve tüketiciler için zaman kazandıran bir yenilik olduğunu söylemeliyiz. Hal böyle olunca dönüşüm optimizasyonunun değeri de giderek artıyor.

garanti rakamlari raporu

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.