Web siteleri ve mobil uygulamalar için gelişmiş bir çeviri aracı: LingoHub

Web siteleri ve mobil uygulamalar için gelişmiş bir çeviri aracı: LingoHub

Web siteleri ve mobil uygulamalar için gelişmiş çeviri hizmetleri sunan LingoHub ile online olarak sunduğunuz ürün ya da servisinizde çok sayıda dil seçeneğini kullanıcılarınıza kolayca aktarabilirsiniz.

Kendi bünyesinde çok sayıda tercüman bulunduran LingoHub'da tercümanlar aynı anda aynı proje üzerinde de çalışabiliyor. Bu da kuşkusuz projelerin lokalizasyon için kısa sürede çeviri elde etmelerini sağlıyor.

Çok sayıda programlama dili, framework ve platformla entegre olabilen LingoHub; yeni bir proje oluşturduğunuzda sizden projenin hangi programlama dili ya da hangi framework'le hazırlandığı bilgisini istiyor.

Sonrasında projenin halihazırdaki dili ve hedef dilleri belirliyorsunuz ve kaynak kodları LingoHub'a yüklüyorsunuz. Ardınan hem ekibiniz hem de tercümanlar web üzerinden tüm çevirisi yapılacak metinlere ve detaylı analizlere ulaşabilmesi mümkün. LingoHub'da fiyatlandırma ise aylık olarak 29 dolardan başlayıp 149 dolara kadar çıkabiliyor.

Her ne kadar internetin çok büyük bir kısmı İngilizce olsa da geniş coğrafyalarda kullanıcısı olan web siteleri ve mobil uygulamaların farklı farklı dillerde hizmet vermesi lokalizasyonun en büyük parçalarından biri. Bu noktada önemli bir probleme çözüm olan 2012 çıkışlı girişim; aynı zamanda bünyesinde bulundurduğu tercümanlarla da müşterilerine oldukça büyük bir kolaylık sunuyor.

lingohub-ekran-goruntusu

LingoHub'ın kuşkusuz en çok dikkat çeken özellikleri Bitbucket ve GitHub gibi kod depolama platformlarıyla entegre olabilmesi ve geliştiriciler için API sunması. LingoHub'ın detaylı dokümantasyonu üzerinden bu konuda bilgi alabilirsiniz.

Bugüne kadar 200 bin dolara yakın tohum yatırım alan girişim, şu an 5 kişilik bir ekiple yoluna devam ediyor. Kurucu ekipten aldığımız bilgiye göre girişimin sahip olduğu müşteri sayısıysa 2000 civarında.

Medya sponsoru olduğumuz ve İrlanda'nın başkenti Dublin'de geçtiğimiz hafta içinde düzenlenen Web Summit etkinliğinde tanıştığımız girişimlerden biri olan LingoHub, yine ekipten aldığımız bilgiye göre şu an tamamen LingoIO isimli projesine odaklanmış durumda.

Hem LingoIO hem de LingoHub hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.