Futbolist: Futbol haberleri en iyi 11'iyle her gün bu uygulamada

Futbolist: Futbol haberleri en iyi 11'iyle her gün bu uygulamada

futbolist futbol haberleri uygulamasi logoTürkiye'de içerik alanında en çok ilgi gören alanlardan biri hiç şüphesiz futbol. Bahis tarafı bir yana, futbol haberleri erkekler arasında her zaman popüler bir konu ve Futbolist mobil uygulamalarıyla bu alana dikkat çekici bir giriş yapıyor.

Dijital projeler geliştiren Senfonico (kurucuları Tolga Esin, Aykut Keskin, Emir Uluğ, Canmert Koral) ile Cesur Sünnetçioğlu ve Cem Güvener tarafından kurulan bir projesi olan Futbolist, özel içerikleriyle hemen dikkat çekiyor. Sadece iPhone ve Android uygulamalarıyla hizmet veren Futbolist, günlük futbol haberlerinin 11'ini seçiyor ve özel bir şekilde sunuyor.

Haberler günlük olarak sunuluyor ve yeni haberlere ne kadar zaman kaldığını görebiliyorsunuz. Kaçırdığınız günün haberlerini sonradan dönüp göz atabiliyorsunuz.

futbolist futbol haberleri uygulamasi

Özel içerikler ve oyunlaştırma

Futbolist haberleri çeşitli görseller, videolar, Wikipedia bağlantısı ve diğer haber kanallarından bağlantılarla destekleniyor. Tüm futbol haberlerini okuyan kullanıcılara özel bir futbol bilgisi (istatistiği) daha sunuluyor ve bu küçük bir oyunlaştırma etkileşimi artırıyor.

Toplamda 6 aylık bir geliştirmenin ürünü olan Futbolist, öğrendiğimiz kadarıyla ilk kullanıcılarıyla başarılı bir iletişim kurmayı başarmış. Başarılı bir arayüz ve haber bombardımanından uzak 11 haberlik sistem benim gibi futboldan uzak bir kişi için bile ilgi çekici duruyor. Daha fazla futbol haberi isteyen müdavimlerin ne düşündüğü ise ayrı bir tartışma konusu.

futbolist futbol haberleri uygulamasi

Sizinle paylaştığımız futbol odaklı girişimlerdeki yatırımları düşündüğümde Maçkolik'in Perform Group tarafından satın alınması ve futbol uygulaması The Football App’e Earlybird’den 10 milyon euro yatırım yapıldığı aklıma geliyor. Yani gerçekten başarılı işler yatırımcıların dikkatini çekebiliyor.

Hamit Altıntop ile aşağıdaki viral video ile açılış adımını atan Futbolist'in de hem içerik hem de pazarlama açısından bir çok planı olduğunu biliyoruz ve popüler bir uygulama olması uzak bir ihtimal gibi durmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.