Finans alanında mutlaka takip edilmesi gereken girişimler

Finans alanında mutlaka takip edilmesi gereken girişimler

Product Hunt özellikle son bir aydır sitesi üzerinden belirli kategorilerle ilgili en iyi ve yararlı servisleri listelemeye ağırlık verdi. Bu listeler bazen Product Hunt ekibi tarafından hazırlanırken bazıları da alanındaki uzmanlar tarafından Product Hunt için oluşturuluyor.

Bugün sizlere paylaşacağımız liste ise finans ve ekonomiyle ilgili olup bu alandaki gelişmeleri, yatırımları ve bizzat yatırım yapmak isteyen kullanıcıların takip etmesi gereken en iyi servislerden oluşuyor.

Product Hunt için Finans Uzmanı ve melek yatırımcı Howard Lindzon tarafından oluşturulan listede finansal dökümanların kullanıcılar tarafından tartışıldığı servislerden ücretsiz canlı borsa takibi ve en doğru analizlere ulaşılabilecek kaynaklara kadar geniş bir yelpazede çeşitli şirketler yer alıyor.

robinhoodRobinhoodRobinhood borsada sıfır komisyonla alım-satım işlemi gerçekleştirmenize imkan sağlıyor.

estimizeEstimize: Uzman analistlerin fonlar ve şirketler hakkındaki tahminlerini okuyup analiz yapabileceğiniz bir servis.

motifMotif: Şirketler yerine belirlenmiş iş grubuna toplu yatırım yapılmasını sağlıyor. Örnek olarak SaaS girişimlerine toplu olarak yatırım yapabilirsiniz.

StockTwits: Uzmanların ve özel algoritmaların hisselerle ilgili hazırladığı tahminler ve önerileri takip edebileceğiniz platform.

finvizFinviz Şirketler, hisseler ve durumlarının analizlerini detaylı olarak görselleştirerek sunan bir servis.

ychartsYcharts: "The Financial Terminal of the Web" sloganıyla yola çıkan servis. Kullanıcılarına sunduğu doğru veri ve analizlerle daha iyi yatırım kararları vermelerine yardımcı oluyor.

twomarginsTwoMargins: Şirketlerin finansal dökümanlarının ve çeyrek sonuçlarının kullanıcılar tarafından tartışıldığı platform.

covestorCoinvestor: Kullanıcıların detaylarla uğraşmadan en kolay haliyle yatırım yapabilmelerini hedefleyen servis.

options playOptions Play: Daha önce tecrübesi olmayan ve ilk kez yatırım yapacak kullanıcılar için anlaşılır analizler, makaleler ve öneriler paylaşan Options Play bu şekilde herkesin yatırım yapabilmesine olanak sağlamaya çalışıyor.

tradingviewTradingViewİnteraktif ücretsiz anlık görsel analizleri kullanacılara sunan TrandingView ardından kullanıcıların bu görseller üzerinde gelişmiş düzenleme yapabilmelerine olanak sağlıyor.

thinkorswimThinkorswimTD Ameritrade tarafından kurulan ve yönetilen online yatırım platformu.

chartiqChartiq: Detaylı ve yararlı hisse, forex analizlerini grafikler ile sunan servis.

QuantchaQuantcha: Quantcha üyelik gerektirmeyen, kullanıcıların yatırım analizlerini, hisseleri detaylı arayıp filtreleme imkanı sunuyor.

Screen Shot 2014-11-11 at 15.20.18Bloomberg+: Fazla söze gerek yok sanırım. Yatırımcıların son dakika gelişmelerini, analizleri takip ettiği bir numaralı kaynak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.