Türk Hava Yolları, Shop&Miles sanal mağazasını açtı

Türk Hava Yolları, Shop&Miles sanal mağazasını açtı

Türk Hava Yolları, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısıyla Shop&Miles sanal mağazasını açtığını resmi olarak duyurdu. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil tarafından tanıtılan servis, THY ile uçarak kazandığınız milleri sadece uçarak değil, bir e-ticaret sitesi üstünden harcamanıza da olanak veriyor.

Millerinizi harcayabileceğiniz bir e-ticaret sitesi olarak tanımlayabileceğimiz shopandmiles.com'da küçük ev aletlerinden, kol saatine, oyuncaktan bisiklete, dizüstü bilgisayarlardan televizyona kadar pek çok ürünü bulmak mümkün. Bununla birlikte e-ticaret sitesinde satın alabileceğiniz deneyimler ve Türk Hava Yolları'nın özel bir koleksiyonu da bulunuyor.

shopandmiles

Türk Hava Yolları, Shop&Miles mağazasında ürün fiyatlarını mil cinsinden görünüyor olsa da, milleriniz + para ya da kredi kartı aracılığıyla da alışverişlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. THY ile uçuşlarınızda biriken milleri uçarak harcamak istemediğinizde ya da tarihi dolmak üzere olan millerinizi kullanmanız gereken dönemlerde çok işe yarayabilecek bir e-ticaret sitesi olacağını düşünüyorum.

Türk Hava Yolları Shop&Miles'ın bir başka özelliği de sadece Türkiye'ye değil, ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri ve İtalya gibi ülkelere de gönderim yapıyor olması. Böylece yurtdışında bulunan müşteriler de millerini Shop&Miles sanal mağazası aracılığıyla harcayabiliyor.

Eğer Türk Hava Yolları'nın Miles&Smiles programına üye iseniz ve TK ile başlayan bir üye numaranız bulunuyorsa, PIN'ininiz girerek Shop&Miles'a giriş yapabiliyorsunuz. Onun dışında siteye üye olmak ve siteden alışveriş yapmak için Miles&Smile programına kayıtlı olmanız gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.