Webrazzi: Ödeme Sistemleri Konferansı 3 Aralık Çarşamba günü!

Webrazzi: Ödeme Sistemleri Konferansı 3 Aralık Çarşamba günü!

25 Eylül'de düzenlediğimiz Webrazzi Summit'in ardından yılı özel bir konuyla kapatıyoruz. Yılın bu son tematik konferansında konumuz Ödeme Sistemleri olacak. İlkini iki yıl önce düzenlediğimiz Webrazzi: Ödeme Sistemleri konferansı, bu yıl 3 Aralık Çarşamba günü Point Hotel Barbaros'ta gerçekleşecek.

Klasik e-ticaret ödeme altyapılarından, fraud sistemlerine, mobil ödeme araçlarından, kartlı ödeme sistemlerine kadar birçok alanda çalışan ödeme sistemi şirketi Türkiye internet pazarının en aktif noktasında büyümeyi destekliyor.

Son dönemde hem yurtiçi hem de yurtdışından finansal servislerin giderek önem kazanmasıyla ödeme sistemleri konusu, sektör için de daha fazla konuşulması gereken bir fırsat alanı haline geldi. Tüm bu konuların konuşulacağı Webrazzi: Ödeme Sistemleri konferansına sizleri de bekliyoruz.

webrazzi-odeme-sistemleri

Erken kayıt indirimli biletler satışta

Eğer ödeme sistemleri ve özellikle e-ticaret ile ilgiliyseniz kesinlikle Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı’ndaki yerinizi şimdiden ayırtmanızı öneriyoruz. Biletinizi hemen bu linki kullanarak ya da aşağıdaki form üzerinden alabilirsiniz. Konferans programı, konuşmacılar ve sponsorlarla ilgili detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde paylaşacağız.

Webrazzi: Ödeme Sistemleri Sponsorları

Webrazzi: Ödeme Sistemleri 2014’ün Elmas Sponsoru TTNET, Platin Sponsorları BKM, CrenvoIK, TEB ve Verifone, Altın Sponsoru ise tmob oldular. Sponsor olmak isteyen firmalar etkinlik (at) webrazzi.com adresinden sponsorluk dökümanını isteyebilirler ya da detaylı bilgi için Webrazzi Ödeme Sistemleri sayfasından konferansın sponsorluk sayfasını inceleyebilirler.

Elmas Sponsor

ttnet-175

Platin Sponsorlar

bkm-logo-175

crenvoik-sponsorluk-logo

teb-logo-175

verifone-sponsorluk

Altın Sponsor

tmob-sponsorluk

Sponsor olmak ister misiniz?

Konferansın hali hazırda çok değerli sponsorları bulunuyor. Eğer bu süreçte siz de firma olarak Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı’na sponsor olmak isterseniz etkinlik (at) webrazzi.com adresinden Burcu Güvenç’le iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz bize 0 (216) 3385603 numaralı telefondan da ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.