Web Summit'te yerli girişim turu: Dynarules, Corcial ve ins thinkt

web-summit-yerli-3-thumbWeb Summit'in son gününde yine Türkiye'den gelen girişimlerle kısa röportajlar gerçekleştirdik. Bu seferki videomuza yanımızada ilk olarak Dynarules kurucusu Ferhun Acuner var. Bulut tabanlı bir uygulama geliştirme platformu olan Dynarules, kişi veya kurumların kod bilgisi olmadan uygulama geliştirmesini sağlayan bir platform.

Bir başka SaaS projesi olan Corcial'ın kurucusu olan Tansel Özkuşaksız, girişimini büyük kurumsal yapısı olan şirketlerin farklı crm, eğitim ve hr gibi farklı yazılımlardan gelen verileri bir araya getiren bir girişim olarak olarak tanımlıyor. Topladığı verileri tek bir dashboard olarak sunan girişim şimdiden çok sayıda müşteri edinmeyi başarmış.

Web Summit'in son gününde standını ziyaret ettiğimiz üçüncü yerli girişim ise ins thinkt. Üç kişilik bir kurucu ekip tarafından hayata geçirilen sosyal medyayı kullanan bir kişisel gelişim platformu hakkındaki detayları kurucu ortaklardan Çavlan Baş'tan dinliyoruz.

Sona eren Web Summit'ten paylaşacaklarımız henüz bitmedi diğer röportajlarımızı haftasonu sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.