Ücretsiz Webrazzi PRO deneme üyeliği açıldı. Kaydınızı yaptırın!

Ücretsiz Webrazzi PRO deneme üyeliği açıldı. Kaydınızı yaptırın!

Dijital sektörün veri ihtiyacını karşılamak amacıyla başladığımız, gün geçtikçe gelişen ve büyüyen servisimiz Webrazzi PRO'da bugün bir yeniliği hayata geçirdik. Uzun süredir kullanıcılarımızın isteği olan ücretsiz deneme sürümünü dün geceden itibaren yayına aldık.

E-ticaret, mobil, internet kullanımı, ödeme sistemleri, yatırımlar, mobil uygulamalar, sosyal medya, reklam yatırımları, tablet ve akıllı telefonlar gibi ana konularda çok sayıda Türkiye ve dünya verisini barındıran Webrazzi PRO'nun sürekli veri ihtiyacı olan profesyonellerin iş yaşamlarını oldukça kolaylaştırdığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bir haftalık deneme sürümüyle Webrazzi PRO'yu deneyimleyen kullanıcılar, bu süre sona erdiğinde isterlerse servise yıllık olarak üye olabilecekler.

Webrazzi PRO'daki verilerden oluşturduğumuz 45 Saniyede Türkiye İnternet Pazarı videomuzu aşağıda izleyebilirsiniz.

Webrazzi PRO’da ücretsiz deneme sürümü dışında şu an 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere, tamamen aynı özellik ve yetkilere sahip üç farklı hesap tipi bulunuyor: Bireysel, Startup ve Kurumsal. Platformla ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize [email protected] a-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.