Web Summit'te yerli girişim turu: Smartface, Woizio ve Easy Guitar [Video]

Medya sponsoru olduğumuz Web Summit etkinliğinde yerli girişimleri ziyaret etmeye devam ediyoruz. Etkinliğin ikinci gününde aynı salon içerisinde rastladığımız 3 yerli girişimin video röportajını hemen aşağıda izleyebilirsiniz.

İlk olarak daha önce Webrazzi'de sizlere tanıttığımız Smartface App Stuido kurucu ortaklarından Osman Çelik ile konuştuğumuzda kendisi Web Summit'in oldukça kalabalık oluşunun altını çizdi.

Daha önce sözleştikleri yatırımcılarla görüşmenin buraya gelmelerindeki ilk amaç olduğunu belirten Çelik, mobil uygulama geliştirme araçları pazarı hakkında da bir takım bilgiler verdi.

Sonraki durağımız ise etkinliğin resmi yarışmasında beta girişimler arasında ilk 10'a kalmaya başaran Woisio oldu. Müjdat Ayoğuz; hem yatırımcılarla hem de potansiyel iş ortaklarıyla yaptıkları görüşmelerden oldukça memnun kaldığını dile getirirken Woisio'nun son 3-4 ay içerisinde gelir modelini dereye aldıklarını da paylaştı. Yatırım görüşmelerinin yakında somutlaşacağını söyleyen Ayoğuz, yatırımcıların gözünden Türkiye'den bir girişim olmanın etkilerini de yorumladı.

Son olarak klasik gitar öğrenmek isteyenleri teknolojik bir çözüm olmak isteyen Easy Guitar'ın standını ziyaret eden Noyan; girişimin kurucu ortaklarından Giray Songül ile sohbet ettik.  Songül hem Web Summit hakkındaki izlenimlerini aktarırken hem de girişimin kısa vadedeki planlarına değindi.

Keyifle izleyeceğinizi düşündüğümüz video röportaj serimiz hemen aşağıda. Web Summit etkinliğinden tüm paylaşımlarımız ise yine sizleri bekliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.