BaseStone ve Codacy, Web Summit 2014'ün kazanan girişimleri oldu

BaseStone ve Codacy, Web Summit 2014'ün kazanan girişimleri oldu

Dublin'in dev teknoloji etkinliği Web Summit 2014, dev bir girişim yarışması PITCH'e de ev sahipliği yaptı. Etkinliğin devam ettiği iki gün boyunca 150'den fazla jüri üyesine sunum yapan 200 Alpha ve Beta girişim arasından finale kalan altı girişimin kazananları bugün açıklandı.

Bu yıl Coca Cola işbirliğiyle gerçekleştirilen Web Summit 2014'ün Alpha ve Beta kazananlarıysa sırasıyla BaseStone ve Codacy oldu.

Coca Cola'nın Atlanta'daki merkezine gitmeye hak kazanana iki girişim, burada dev şirketin imkanlarınden ve desteğinden faydalanma şansı kazandı.Codacy ve BaseStone ile birlikte etkinliğin son gününde düzenlenen PITCH finaline kalan altı girişim şu şekildeydi:

PITCH Alpha

  1. BaseStone: İnşaat sektöründe çalışan profesyoneller için web ve tablet tabanlı bir ortak çalışma aracı. Çizim ve planlama aşamasında ekiplerin paylaşım yapmasını sağlayan BaseStone uygulamasıyla inşaat sahasından görselleri yüklemenize de izin veriyor. Araç, ekibin her bir üyesi için yıllık 6 bin sterlin tasarruf sağlama iddiasında.
  2. Mimi Hearing Technologies:Yeni nesil işitme teknolojisi geliştiren Mimi'nin teknolojisi akıllı telefonunuzu bir işitme cihazına dönüştürüyor. Berlin merkezli Mimi iOS uygulamasıyla işitme bozukluklarını tespit etme ve zaman içinde işitme sorununu (tıbbi olarak sınıflandırılmadan) iyileştirecek bir ürün haline gelme iddiasında.
  3. TracknStopKabaca GPS tabanlı bir otomobil izleme ve uzaktan durdurma aracı şeklinde özetleyebileceğimiz TracknStop ile otomobilinizi akıllı telefonunuz ya da internete bağlı bir cihazdan izleyebiliyor ve müdahale etmeniz gerektiğinde durmasını sağlayabiliyorsunuz.

PITCH Beta

  1. re:3d: Gigabot ürünüyle Endüstriyel kullanım için dünyanın en büyük ve en ucuz 3D yazıcıyı geliştirdiğini söyleyen re:3D bu alanda limitleri zorluyor. Gigabot masaüstü versiyonlarıyla kıyaslandığında 30 kat büyük ürünleri 3D yazıcıyla üretmenize imkan tanıyor.
  2. Apploi: Konum bazlı bir iş ilanı uygulaması olan Apploi, sizi etrafınızdaki iş ilanlarından haberdar ediyor. Küçük işletmelerden, çok uluslu şirketlere kadar çok sayıda şirketin, formlarla aldığı başvuruları dijitalleştiren Apploi, iş arayan ve iş verenleri buluşturan bir ekosistem haline gelmek istiyor.
  3. CodacyGeliştiriciler için bir "fitnes takip cihazı" gibi çalışan Codacy, yazdığınız kodları otomatik bir şekilde inceliyor. Automated Software Testing as a Service platformu sunan Codacy, yazdığınız kodları doğruluk, güvenlik, performans gibi 10 farklı kategoride  analiz edip dashboard'unda görselleştiriyor. Milyarlarca satırlık kodun analiziyle geliştirilen Codacy freemium geli modeliyle sunuluyor. Codacy JavaScript, PHP, Python, CSS ve Scala dillerini destekliyor.
codacy image
Codacy
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.