Dijital dönüşümün liderleri sırlarını 19 Kasım'da Conversion Summit'te açıklıyor!

Müşteri dönüşümü kavramı her ne kadar e-ticaret siteleri için en çok öne çıksa da aslında tüm internet girişimlerinin en çok dikkat etmesi gereken konudur.
Dijital dönüşümün liderleri sırlarını 19 Kasım'da Conversion Summit'te açıklıyor!

Gün geçtikçe güçlenen ve son iki yılda şirketlerin de farkına vardığı bu konuda bir konferans düzenleme fikri doğdu. Avrupa'nın bu alanda en önemli şirketlerini son yıllarda Türkiye pazarına taşıyan HAK Systems'in öncülük ettiği bizim de Webrazzi olarak etkinlik ortağı olduğumuz Conversion Summit, 19 Kasım'da Swissotel'de gerçekleşecek.

Alanlarında uzman 25 konuşmacının şimdiden belli olduğu konferansta iki ana salon olacak. Ana salonda genel olarak dönüşüm ve verimliliğin nasıl sağlanabileceği, pazarda hangi ürünlerin olduğu, bu alandaki trendlerin hangi yönde olduğunun konuşulacağı konferansta, yan salonda ise hepsi kendi alanlarında yetkin isimlerin Workshop oturumları gerçekleşecek.

conversion-summit-2014

Tüm katılımcılara workshopların her birinde kendi işlerinde %1 - %9'a kadar dönüşüm vaadeden Conversion Summit'te, Almanya pazarının bu alandaki en önemli isimlerinden ve Webrazzi Summit'in en çok ilgi çeken konuşmacılarından André Morys de yer alıyor.

Siz de bu Conversion Summit'te bizlerle birlikte olmak isterseniz hemen etkinlik sayfamızdan kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

conversion-summit-konusmacilar-2

Andre Morys dışında Prudsys'in Yönetim Kurulu üyesi Dr. Michael TheB, b.telligent CEO'su Sebastian Amtage, Fact Finder CEO'su Carsten Kraus, Dymatrix Grubu Yönetici Direktörü Stefan Weingartner, Inxmail CEO'Su Peter Ziras, Webdate Kurucusu ve CEO'su Carina Röllig, DigitalSync CEO'Su Georg Arens, Reklamstore Direktörü Cem Eroğlu, Abalo Media CEO'su Alexander Zrost, Sociomantic Labs Ticari Direktörü Gözde Alemli, Medyanet İş Geliştirme Direktörü Doğuş Yıldırım, maxad kurucusu Özgür Ekinci, Emarsys Ülke Müdürü Murat Erdör, Webtrekk CCO'su Ralf Haberich, UX ve Web optimizasyon uzmanı OLe Gregersen, Online Dialogue CPO'su Bart Schutz, Conversionista kurucusu John Ekman, Commerce Experts Yönetici Direktörü Andreas Wagner, Clueda CMT'si Martin Szugat, mypat Kurucusu Hakan Erdoğan ve Conversion Optimizasyon uzmanı Mogens Byskov Moller Conversion Summit'in konuşmacıları oldular. Bu isimlere önümüzdeki günlerde yeni isimlerin de ekleneceğini paylaşalım.

Konferans hakkında Türkiye'nin önemli e-ticaret sitelerinin yetkililerinin yer aldığı bir de kısa video hazırladık.

Sponsorlarımıza teşekkürler!

Conversion Summit Elmas sponsorları Web Arts, b.telligent, prudsys, Platin sponsorları FACT-Finder, inxmail, econda, Dymatrix, Altın sponsoru Abalo Media, oturum sponsoru ise Webdata Solutions oldular.

Sponsor olmak için hemen bize ulaşın!

Conversion Summit'in çok değerli sponsorları var ve halen birçok firma ile de sponsorluk görüşmeleri devam ediyor. Eğer şirketinizin Conversion Summit’in bir parçası olmasını istiyorsanız bize [email protected] adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Bu arada 2014'ün başında yayınına başlayan Conversion.com.tr'de de konferans öncesinde dönüşüm konusunda çeşitli makaleleri inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.