Türkiye'den 4 girişim daha Endeavor Girişimcisi seçildi

Türkiye'den 4 girişim daha Endeavor Girişimcisi seçildi

endeavor girisimcisi Enocta, Insider, Izyco, Secure DriveDünyanın bir çok ülkesinde girişimcilere küresel vizyon aşılayan New York merkezli uluslararası girişimci ağı Endeavor, 55. Uluslararası Seçim Paneli'ni İstanbul’da düzenledi ve Türkiye'den dört girişim daha Endeavor Girişimcisi ünvanını kazandı.

Endeavor, Global Yönetim Kurulu Başkanı Edgar Bronfman'ın ve yatırımcıların da yer aldığı etkinlikte farklı ülkelerden 23 şirket Endeavor Girişimcisi oldu. Rol model potansiyelleri, iş fikirleri, sürdürülebilir ve ölçeklendirilebilir iş modelleri gibi kriterlere göre yapılan değerlendirme sonucunda Türkiye'den Enocta, Insider, Iyzico ve Secure Drive mutlu sona ulaşan girişimlerdi.

Ortalama 6 ay süren bu sürecin ardından Endeavor Girişimcisi seçilen girişimlerin yüksek büyüme potansiyeline sahip olduğu düşünen Endeavor, Bain & Co danışmanlık firmasının geliştirdiği bir metodolojiyle sunacağı hizmetlerle girişimlerin başarıya ulaşmasını amaçlıyor.

Aşağıda kısaca tanıttığımız yerli girişimler hakkında geniş bilgiyi web sitelerinde bulabilir ve tüm girişimlerin ayrıntılı tanıtımlarına Endeavor sayfasından ulaşabilirsiniz.

Enocta.com (Ahmet Hançer ve Burak Yücelyiğit): İnternetten eğitim ürün ve çözümleri sunan e-öğrenme platformu.

UseInsider.com (Hande Çilingir, Arda Koterin, Serhat Soyuerel, Sinan Toktay): E-ticaret sitelerinde satın alma kararlarına yardım edecek sosyal ticaret uygulamaları sunan, kullanıcı davranışlarından akıllı algoritmalar çıkaran bir girişim. Eski adı Sociaplus olan girişim Galata İş Melekleri'nden yatırım almıştı.

iyzico.com (Tahsin Işın, Barbaros Özbugutu): E-ticaret şirketleri için kolay ve güvenli ödeme altyapısı sağlayan bir platform. 212 Capital'in de katıldığı ilk tur yatırımında 1 milyon Euro yatırım almıştı.

SecureDrive.com.tr (Murat Şahin): Kendini 'havalimanına ulaşmanın en ekonomik, en konforlu ve en çevreci yolu' olarak tanımlayan taşımacılık alanında dikey çalışan bir girişim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.