ÖdeAL, LeWeb'de sahne alacak 11 girişim arasına seçildi

ÖdeAL, LeWeb'de sahne alacak 11 girişim arasına seçildi

Nisan ayında düzenlediğimiz Webrazzi Mobil'14 etkinliğimizde sahne alan mobil ticaret girişimi Ode.Al, büyümesine paralel olarak Avrupa'nın da dikkatini çekmeyi başardı ve LeWeb'teki girişim yarışmasında sahneye çıkacak 11 Avrupalı girişimden biri olarak başardı.

Fevzi Güngör'ün kurucusu olduğu ÖdeAl, Ağustos ortasında test sürecini sonlandırarak yayına başlayan bir mobil ticaret girişimi. Pioneers Startup Challenge, Global WebIT Congress ve Web Summit Dublin gibi bilinen girişim yarışmalarında çeşitli dereceler elde eden girişim, bizim de sponsor olduğumuz Avrupa'nın en önemli internet konferanslarından LeWeb'deki yarışmada da yer alacak.

Aldığımız bilgilere göre yaklaşık 2 aydır üye kabul eden ÖdeAl, işyeri tarafında 4000’in üzerinde indirmeye ulaşmış. Mali müşavirlerden avukatlara, web tasarımcılardan kuaförlere kadar birçok sektörden işyeri sahibi ÖdeAl İşyerim uygulamasıyla ödeme kabul etmeye başlamış.

ÖdeAl müşteri uygulaması henüz yayında olmadığı için şu anda müşteriler kredi kartlarıyla alışveriş yapabiliyor ama gelecek ay App Store’da tüketicilere yönelik uygulamanın yayına alınması planlanıyor. Bu uygulamayla, ÖdeAl uygulamasını kullanan işyerlerinde kredi kartı kullanmadan, sadece cep telefonu üzerinden alışveriş yapmak mümkün olacak.

ÖdeAl İşyerim uygulamasında kullanan satıcılar için yıl sonuna kadar taksit ve kampanya özelliklerinin tamamlanacağını aktaran Fevzi Güngör, 2. Keiretsu Forum European Angel Capital EXPO'da etkinliğinde sunum yapacak 6 şirketten biri olarak seçildiklerini de bizimle paylaştı ve büyüme konusunda olumlu sinyaller verdi.

ÖdeAl'ın Avrıupa'da ses getirmesini temmeni ederken Leweb'in seçtiği diğer 10 önemli girişime de göz atmanızı öneriyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.