Puzzle With Instagram: Instagram fotoğraflarını puzzle haline getiren yerli mobil oyun

Puzzle With Instagram: Instagram fotoğraflarını puzzle haline getiren yerli mobil oyun

puzzle-with-instagramSosyal ağların çeşitlenmesi ve her birinin kendi içinde çok büyük kullanıcı kitleleri ve içerik barındırmasıyla birlikte platformları ve dinamikleri birbiriyle bağlayan uygulamarın sayısı oldukça arttı.

Bunlardan bir taneside geçtiğimiz hafta içerisinde yayınlanan yerli mobil oyun Puzzle With Instagram. Uygulama ile kullanıcılar kendilerinin veya diğer Instagram kullanıcılarının fotoğraflarını puzzle oyunu haline getirebiliyorlar.

Yazılım geliştirme uzmanı İsmail Işlak tarafından geliştirilen uygulama ile Instagram fotoğraflarınızı veya başka kullanıcıların fotoğraflarını puzzle haline getirebiliyorsunuz ardından puzzle'ı tamamlayarak resmi oluşturuyorsunuz. Uygulamayı ilk açtığınızda seçilen bazı Instagram profillerinin resimlerini görüyorsunuz isterseniz Instagram profilinizle giriş yapmadan bu resimlerden birini seçebiliyorsunuz ancak uygulamayı tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için giriş yapmanız gerekiyor.

puzzle-with-instagram2

Giriş yaptıktan sonra kendi profilinizden seçtiğiniz fotoğrafları puzzle haline getirebiliyorsunuz dilerseniz ücret karşılığında diğer Instagram kullanıcılarının fotoğraflarını da puzzle haline getirebilmeniz mümkün. iPhone'lar  maksimum 144 parça, iPad'ler  için ise maksimum 625 parça olarak puzzle oluşturabilmek mümkün.

Ancak 100 parçadan fazla bir puzzle oluşturmak için ücret ödemek zorundasınız. Uygulamanın çıktığı düşünce ve uygulanışını ilk versiyon için yeterli buldum. Ancak uygulama içerisinde birçok şeyin ücretli olması yerine daha dengeli bir uygulama içi fonksiyon satışı olabilirdi. Şu an için yalnızca iOS versiyonu olan Puzzle with Instagram'ı sizde indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.