Online tablo mağazası: PlusCanvas.com

2008 yılının Nisan ayında yayın hayatına başlayan PlusCanvas.com için rahatlıkla aile şirketi diyebiliriz. 10 kişilik bir ekibe sahip olan şirketi şu an abi kardeş olan Kerem Demirer ve Umut Demirer yönetiyor.

Online olarak tablo satışı yapan PlusCanvas, aynı zamanda kendi tablonuzu tasarlamanıza da olanak tanıyor. Dilediğiniz fotoğrafı siteye yükledikten sonra tablonuzun boyut ve renk gibi detaylarını seçiyorsunuz ve sipariş vermenizin ardından 2-3 gün içinde size özel olarak hazırlanan tablo adresinize geliyor.

Aynı zamanda 'Tablo Galerisi' bölümü altında 20'nin üzerinde kategoride hazır tablo satışı yapan PlusCanvas, kullanıcılarına tabloları incelerken çok sayıda hazır oda tasarımı altında tablonun nasıl duracağını da gösteriyor.

Bugüne kadar 60 bin üye kazanan PlusCanvas, 250 binin üzerinde tablo üretimi ve teslimatı yapmış. Kerem Bey'den aldığımız bilgiye göre Türkiye dışında son 3 senedir Avrupa'ya da satış yapılıyormuş. Aldığımız bir diğer bilgi de şu ana kadar çoğunlukla Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımızın tablo satın almayı tercih ettiği PlusCanvas'ın, 2014 yılı içinde yeni versiyonunu da devreye alarak Amazon Fullfillment -Amazon'un sunduğu depolama ve teslimat servisi- ile tüm dünyaya açılmayı planladığı yönünde.

Üretimini Kağıthane'de bulunan atölyesinde gerçekleştiren PlusCanvas; online satış dışında dönem dönem otel ve hastane gibi kurumlara toplu satış da yapıyormuş. Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan şirket tamamen kendi özsermayesiyle ilerliyor.

Yakaladığı satış rakamları ve üretimini de bizzat kendisinin yapmasıyla dikkat çeken PlusCanvas; bakalım yurtdışı açılımında neler yaşayacak. Şirketle ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.