Üç internet girişimine LeWeb’14 Paris bileti hediye ediyoruz [Katılım Formu]

Üç internet girişimine LeWeb’14 Paris bileti hediye ediyoruz [Katılım Formu]

Webrazzi olarak geçtiğimiz senelerde olduğu gibi Avrupa'nın en önemli internet konferanslarından LeWeb'in bu sene de medya sponsoruyuz.

9-11 Aralık tarihlerinde Paris'te düzenlenecek olan LeWeb'14 Paris'te dünyanın dört bir yanından internet şirketleri, girişimciler, online/offline medya ve yatırımcılar bir araya gelecek. Bu önemli etkinliğe katılamayanlar için; Webrazzi olarak yine LeWeb hakkında olabildiğince detayı video röportaj ve oturum haberleriyle sizlere ulaştıracağız.

Bu yazımızın asıl konusu ise geçen sene olduğu gibi bu sene de ülkemizden 3 internet girişimini LeWeb'14 Paris'e davet ediyor oluşumuz. Ulaşım ve konaklama gibi masrafları kendileri üstlenen girişimciler, Webrazzi'den alacakları 1'er kişilik davetiye ile LeWeb'14 Paris'e katılabilecekler.

Bu arada her bir girişimin 1 ücretsiz davetiye hakkı bulunuyorken ikinci ve diğer biletlerdeyse yüzde 50'lik bir indirim söz konusu. Bu küçük yarışmaya katılmak için yapmanız gereken tek şey ise yazının sonundaki formu doldurarak girişiminizi ve kendinizi tanıtmanız; neden LeWeb'14 Paris'te olmak istediğinizi anlatmanız. Yarışma için son başvuru tarihini ise 17 Ekim'e kadar (saat 17.00) uzattık. Hemen aşağıdaki formdan girişiminiz adına başvuruda bulunabilirsiniz.

leweb-paris-gorsel

Diğer yandan geçtiğimiz sene LeWeb'13 Paris'e davet ettiğimiz adMingle, Histofme ve MeetMee'nin etkinlik hakkındaki yorumlarına da buradan ulaşabilirsiniz.

LeWeb'14 Paris bünyesindeki Startup Yarışması'na başvurular 5 Ekim'de sona eriyor

Yazının sonunda bir de hatırlatma yapmak gerekirse; bizzat LeWeb'in düzenlediği Startup Competion/Girişim Yarışması'na başvurular da 5 Ekim'de sona eriyor. Girişiminizle LeWeb sahnesinde yer almak için başvurunuzu şuradan yapabilirsiniz.

Başvurular sona ermiştir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.