Akasya Acıbadem'deki yeni Apple Store'dan ilk görüntüler [Güncellendi]

Akasya Acıbadem'deki yeni Apple Store'dan ilk görüntüler [Güncellendi]

Apple'ın Türkiye'deki ikinci mağazası 25 Ekim Cumartesi günü açılıyor. İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi'ndeki (AVM) mağaza, Apple'ın dünyadaki 444'üncü perakende mağazası olma özelliğinde.

Apple Store Akasya'nın 25 Ekim sabahı saat 10'da başlayacak büyük açılışından önce bugün basına özel bir etkinlik düzenlendi. Paylaşılan bilgilere göre Apple, Akasya Acıbadem'deki Apple Store'da 80'e yakın çalışanı istihdam ediyor. Mağaza'da 10 farklı dil konuşulabiliyor.

Apple'ın tek katlı yeni mağazası, Zorlu Center'daki ana mağazasına göre daha küçük. Çocuklar için özel programlar, Kişiye Özel Kurulum servisi gibi Apple Store hizmetlerinden mağazada faydalanmak mümkün. Mağazada ücretsiz Wi-Fi da var.

Mağazada müşterilerin denemesi için 125 çeşit, internete bağlı Apple cihazı sergileniyor.

Apple'ın oldukça titiz bir eğitimden geçen "dahiler" yani müşteri temsilcileri müşteriyle Apple 360 derece Genius Bar'da buluşuyor. Mağazanın arka bölümündeki Bar'da Apple Genius'ları Apple cihaz ve servisleriyle ilgili her konuda, sizinle yan yana oturup destek veriyor.

Apple Store Akasya, Apple mağazası ve hizmetlerini İstanbul'un Anadolu yakasına getirmesiyle kullanıcılara destek olabilir. Bunun dışında mağazanın standart bir Apple Store'dan farklı olmadığını belirtelim. Apple Store Akasya'nın web sayfası ise burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.